Pepapp nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Pepapp nasıl kullanılır?
  2. Pepapp hediye veriyor mu?
  3. Pepapp uygulaması kimin?
  4. Pepapp Sarı renk ne demek?
  5. Takvim adet nasıl kullanılır?
  6. Pepapp takvimi nedir?
  7. PepStore ücretli mi?
  8. PepBox nasıl alınır?
  9. Pepapp premium ne işe yarar?
  10. Pepapp da PMS ne demek?
  11. Adet gunleri neden takip edilir?
  12. Adet günleri nasıl takip edilir?
  13. Adet takvimi nedir?
  14. Adet takvimi nasıl kullanılır?
  15. PepCoin ne demek?
  16. PepQueen ne demek?
  17. Pepapp hangi kargo ile çalışıyor?
  18. Pepapp PepBox nedir?
  19. PMS ne kadar sürer?

Pepapp nasıl kullanılır?

Pepapp uygulamasını ücretsiz olarak akıllı telefonunuza indirdikten sonra öncelikle giriş yapmanız isteniyor. Facebook, Google veya daha önceden kayıt olduğunuz e-posta adresinizle giriş işlemini tamamladıktan sonra adet döngünüz ile ilgili bilgilerin girişinin yapılması isteniyor.

Pepapp hediye veriyor mu?

“PepCoin” ile kullanıcısına özel hediyeler sunuyor Bu yeni güncellemeyle Pepapp kullanıcıları, Pepapp'a özel sanal para PepCoin'le ve bu parayı değerlendirip ürünler kazanabileceği PepStore ile tanışıyor.

Pepapp uygulaması kimin?

Uygulamanın ücretli sürümünde yaklaşık 6 bin kullanıcısı bulunan Pepapp'ın şu an 3 milyon indirme ile 800 bin aktif kullanıcısı var. Emrah Yiğit, Berke Uygun ve Tolga Araboğlu tarafından 5 yıl önce kurulan girişim, bugün aldığı yatırımlarla dünya pazarında hizmet veriyor.

Pepapp Sarı renk ne demek?

Sarı: Metabolizmayı hızlandırır, bir süre sonra sinire neden olur ve gözleri yorar. Aynı zamanda, az kullanıldığında, sıcaklık hissi de verir. Mesela güneş gibi. Çapkın, enerjik ve ritmik insanlar bu rengi sever.

Takvim adet nasıl kullanılır?

Kendilerine bir adet takvimi oluşturmak isteyen kadınların öncelikle adetinin hangi gün başlayıp bittiğini not almaları gerekir. Adet süresi boyunca kanamanın kaç gün sürdüğü, kanamanın yoğunluğunun hangi günler fazla olduğu, ağrı miktarı ve fiziksel - ruhsal değişimler her gün takvime eklenmelidir.

Pepapp takvimi nedir?

Adet takvimi; adet tarihlerinin kayıt altında tutulması ve yumurtlama günlerinin belirlenmesidir. ... Pepapp da, regl dönemlerini sizin yerinize takip eder ve kayıt altında tutar. Bu sayede hataya mahal vermez. Yumurtlama dönemi yaklaştığında bildirim göndererek, kişinin bu konuda hazırlıklı olmasına yardımcı olur.

PepStore ücretli mi?

Birbirinden keyifli ürünler PepStore'da seni bekliyor! Ve PepStore'da her şey senin için ücretsiz! Evet, doğru okudun. Çünkü burada para değil, PepCoin geçiyor. Yapman gereken tek şey uygulama içinde bazı eğlenceli görevleri yerine getirmek, iyi zaman geçirmek ve kazanmak.

PepBox nasıl alınır?

PepBox'a sahip olmak için yapman gereken şöyle; Hemen www.letspepbox.com adresine tıkla, istediğin abonelik paketini seç ve siparişini ver. Sonra da kutun, teslimat tarihinde adresine gelsin.

Pepapp premium ne işe yarar?

Premium versiyon kişiye özel ve renkli dünyası sayesinde kadınların kendilerini daha da özel hissetmelerini hedefliyor. Artık ilgilendikleri konu parmaklarının ucunda olacak, yeni şeyler öğrenecekler, sağlıklı yaşayacaklar, daha keyifli vakit geçirecekler ve kraliçeliğin tadını çıkaracaklar.

Pepapp da PMS ne demek?

PMS'in açılımı premenstrüel sendromdur. Premenstrüel sendrom, bir kadının regl tarihinden yaklaşık on gün önce başlayan ve regl bitene kadar devam eden allak bullak olma dönemidir.

Adet gunleri neden takip edilir?

Adet takvimi kadınların adet tarihlerini kayıt altına alması ve bu sayede yumurtlama günlerinin belirlenmesidir. Adet takvimi sayesinde hem hamilelikten korunmak için yumurtlama günleri belirlenebilir hem de hamile kalmak için en doğru ve en uygun zaman hesaplanabilmektedir.

Adet günleri nasıl takip edilir?

İlk olarak adetin başladığı gün not alınır, bir sonraki ay ise bu tarihe göre 21., 28. ve 35. günler baz alınarak o tarihler arası adet döngüsünün başlaması gözlemlenir. Belirlenen gün sayısına göre diğer adet dönem başlangıçları hesaplanabilmektedir.

Adet takvimi nedir?

Adet takvimi; adet tarihlerinin kayıt altında tutulması ve yumurtlama günlerinin belirlenmesidir. Hamilelik için en uygun zamanın hesaplanması ya da hamilelikten korunmak için yumurtlama günlerinin belirlenmesi, adet takvimi ile yapılmaktadır.

Adet takvimi nasıl kullanılır?

İlk olarak adetin başladığı gün not alınır, bir sonraki ay ise bu tarihe göre 21., 28. ve 35. günler baz alınarak o tarihler arası adet döngüsünün başlaması gözlemlenir. Belirlenen gün sayısına göre diğer adet dönem başlangıçları hesaplanabilmektedir.

PepCoin ne demek?

PepCoin pembe penguenler dünyasındaki para birimi. Puan olarak da düşünebilirsin. PepStore içerisinde her gün yenilenen günlük videolar var.

PepQueen ne demek?

Film önerileri, burç yorumları, eğlenceli videolar, anında sohbet, doktorunla online görüşme bunlardan sadece birkaçı. Daha bir sürü renkli ve keyifli özellik PepLand'de seni bekliyor. Ve PepLand'e geçtiğinde anında PepQueen yani 7 penguenin ve ana karanın kraliçesi oluyorsun.

Pepapp hangi kargo ile çalışıyor?

Yurt dışı gönderimlerini DHL (Express) kargo ile yapıyoruz.

Pepapp PepBox nedir?

PepBox, Pepapp'ın kişiye özel olarak seçtiği, birbirinden renkli ve her ay değişecek sürpriz hediyelerden oluşan bir kutu. Bu kutuda; hijyenik pedden kişisel bakım ürünlerine, çikolatadan marka indirimlerine kadar her şey var.

PMS ne kadar sürer?

Adetten 10 ila 15 gün önce başlayan ve adet sonlanana kadar devam eden PMS veya halk arasında bilinen adı ile regl öncesi sendromu kendi kendine düzelmiyor. Pek çok kadın PMS'te yaşadığı şikayetleri doğal görüyor ancak ele alınıp tedavi edilmesi gerekiyor.