Unileverin sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Unileverin sahibi kim?
  2. Unilever ne demek?
  3. Dove nin sahibi kim?
  4. Unilever ürünleri hayvan deneyi yapıyor mu?
  5. Dove hangi markaya ait?
  6. Dove hayvan deneyi yapıyor mu?
  7. Yumoş üreticisi kim?

Unileverin sahibi kim?

İngiltere kökenli Lever Brothers ile Hollandalı Dutch Margarine Unie'nin birleşmesi sonucu 'da kurulan Unilever, o günden bu yana dünya çapında faaliyet gösteren İngiliz - Hollanda şirketi oldu.

Unilever ne demek?

Unilever, Birleşik Krallık ve Hollanda merkezli, dünyanın en büyük yiyecek ve hızlı tüketim ürünleri üreten şirketlerinden biridir. Unilever, dört ana bölüme - Yiyecekler, İkramlar (içecekler ve dondurma), Ev ve Kişisel Bakım - organize edilmiştir.

Dove nin sahibi kim?

Dove; İngiliz menşeli Unilever şirketine ait kişisel bakım markasıdır.

Unilever ürünleri hayvan deneyi yapıyor mu?

Dove hayvanlar üzerinde test yapmaz. ... Ana şirketimiz Unilever, AB'de uygulanmakta olan yasakta olduğu gibi, hayvanlar üzerinde deneylere küresel yasağı destekleyeceğini açıklamıştır.

Dove hangi markaya ait?

Dove; İngiliz menşeli Unilever şirketine ait kişisel bakım markasıdır. Dove ürünleri Arjantin, Avustralya, Brezilya, Kanada, Almanya, Endonezya, İsrail, İrlanda, Meksika, Hollanda, Pakistan, Güney Afrika, Tayland, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri'nde imal edilmektedir.

Dove hayvan deneyi yapıyor mu?

Dove hayvanlar üzerinde test yapmaz. Ürün ve içeriklerimizin güvenliğini test etmek amacıyla 30 yıldan fazla bir süredir hayvanları kapsamayan, alternatif yaklaşımlar kullanıyoruz. Dünyanın her yerinde hayvan testlerini yasaklayan bir politikayı uygulamaya koyduk.

Yumoş üreticisi kim?

Yumoş, 1986 yılında kurulan yumuşatıcı markasıdır. Markanın Türkiye haklarının sahibi Unilever firmasıdır ve Konya fabrikasında üretilmektedir.