Aptamil 1 fos GOS ne demek?

İçindekiler:

  1. Aptamil 1 fos GOS ne demek?
  2. Mamalardaki GOS nedir?
  3. Aptamil Conformil 2 ne işe yarar?
  4. Bim'de Aptamil var mı?
  5. A101 de Aptamil ne kadar?

Aptamil 1 fos GOS ne demek?

Anne sütünün hiç verilemediği veya yetersiz olduğu durumlarda, doktora danışarak doğumdan itibaren 6.ayın sonuna kadar kullanılabilen bebek sütüdür. Aptamil Conformil 1, Aptamil FOS/GOS ( prebiyotik lif), Nükleotid ve LCP ilaveli bebek sütüdür.

Mamalardaki GOS nedir?

FOS/GOS, uzun zincirli PUFA ve nükleotit içerir. A, D, E ve K vitaminlerini içeren zengin kalsiyum ve demir kaynağı bir ürün. Zengin içeriğiyle bebeklerin demir ve omega-3 ihtiyacını karşılar. Nükleotit ilaveli, uzun zincirli PUFA içerir.

Aptamil Conformil 2 ne işe yarar?

Kabızlık ve gaz sancısı çeken bebeğinizin sindirim problemlerine karşı oldukça etkili bir biberon mamasıdır. ... Aptamil'in patentli prebiyotik lif karışımı Immunofortis, bebeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur.

Bim'de Aptamil var mı?

En çok bilinen ek gıda mamaları Milupa ve Aptamil'dir. Bim marketlerde özellikle aktüel dönemlerinde bu mamaları bulmak mümkündür.

A101 de Aptamil ne kadar?

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 'ye iletilen en güncel bilgilerdir....İADE KOŞULLARI.
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Peşin39,95 TL39,95 TL