Çikolata kreması nasıl yapılır tarifi?

İçindekiler:

  1. Çikolata kreması nasıl yapılır tarifi?
  2. Krema ile çikolatalı sos nasıl yapılır?
  3. Pastacı kreması çikolatalı nasıl yapılır?
  4. Çikolata sosu krema ile yapılır mı?

Çikolata kreması nasıl yapılır tarifi?

Harika Çikolatalı Krema Tarifi Nasıl Yapılır?
  1. Tenceremize unu ,sūtū ,şekeri ,nişastayı alalım iyice karıştırıp pūtūr kalmayıncaya kadar çırpalım ocağımızı yakıp sūrekli karıştırarak kaynatalım .
  2. Kaynadıktan sonra 4 kaşık suyun içinde 2 Tepeleme kaşık kakaoyu eritip ilave edelim 2 dakika kaynasın .
Daha fazla öğe...

Krema ile çikolatalı sos nasıl yapılır?

Süt kremasını orta boy sos tenceresine alın. Kısık ateşte krema parmak yakmayacak ısıya gelinceye kadar ısıtın. Yeteri kadar ısına kremanın altını kapatın ve içine küvertür çikolatayı ekleyerek çikolata tamamen eriyinceye kadar karıştırın. Hazırladığınız ganajı bir kaseye alın ve 20-30 dakika buzdolabında dinlendirin.

Pastacı kreması çikolatalı nasıl yapılır?

Pastanın kremasını hazırlamak için; derin bir sos tenceresinde 2,5 su bardağı sütü, yarım su bardağı toz şekeri, yarım su bardağı nişastayı ve 2 yemek kaşığı kakaoyu koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Koyulaşan kremanın içerisine 140 gram bitter çikolatayı ekleyin ve eriyene kadar karıştırıp ocaktan alın.

Çikolata sosu krema ile yapılır mı?

Ganaj (Çikolatalı Pasta Kreması) Tarifi Nasıl Yapılır? Kremayı derin bir tencerenin içerisinde ısıtmaya başlayalım. ... Çikolataları, sıcak kremanın içerisine koyalım ve eriyene kadar karıştıralım. Tatlı ya da pasta için kullanmadan önce, buzdolabında kıvamlanmasını bekleyelim.