İdo bileti iade edilir mi?

İçindekiler:

  1. İdo bileti iade edilir mi?
  2. Alınan ido bileti iptal edilebilir mi?
  3. İdo PNR numarası nedir?
  4. Metro bilet iptali nasıl yapılır?
  5. İdo nasıl yazılır?
  6. Eskihisar Topçular kaç para?
  7. Aldığım otobüs biletini nasıl iptal ederim?
  8. Metro bileti kaç saat önce iptal edilir?

İdo bileti iade edilir mi?

First Class biletler sefer saatinden 24 saat öncesine kadar  kesintili olarak değiştirilebilir veya iade edilebilir. Sefer kalkış saatine 24 saatten az kaldığında değiştirilemez ve iade edilemez.

Alınan ido bileti iptal edilebilir mi?

*Gişe ve acenteden alınan biletlerin iptal/iadesi ancak gişe ve acente üzerinden yapılabilmektedir.

İdo PNR numarası nedir?

PNR(Passenger Name Record)kodu, Yolcu İsim Kaydı'nın kısaltmasıdır. Daha çok rezervasyon numarası olarak bilinir. İnternetten bir bilet rezerve ettiğinizde ya da satın aldığınızda size verilir. ... PNR kodu internetten bilet aldığınızda e-mail yoluyla size gönderiliyor.

Metro bilet iptali nasıl yapılır?

Bilet İptal ve İade Şartları Metro Turizm biletleri için firmanın belirlediği kurallar geçerli olup; iptal ve değişiklik işlemleri ile ilgili 0850 222 34 55 Metro Turizm çağrı merkezinden işlem yapılabilir. Şubeden/Otogardan basılmış olan biletler internetten iptal edilemez.

İdo nasıl yazılır?

açılımı 'İstanbul Deniz Otobüsleri' olan kısaltmadır.

Eskihisar Topçular kaç para?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Aldığım otobüs biletini nasıl iptal ederim?

Bu içeriği faydalı buldunuz mu? Satın aldığım otobüs biletini nasıl iptal edeceğim? Biletinizi üye hesabınızla satın aldıysanız; 'Biletlerim' menüsünden iptal etmek istediğiniz biletinizin pnr numarasına tıklayıp biletinizi görüntüleyebilir ve 'İptal Et' butonu ile biletinizin iptalini gerçekleştirebilirsiniz.

Metro bileti kaç saat önce iptal edilir?

Bu yönetmeliğin Madde 36.8'e göre bilet iptalleri için yolcuların seferden 24 saat öncesine kadar iptal talep etme hakları bulunmaktadır.