Apple iTunes yedekleri nerede?

İçindekiler:

  1. Apple iTunes yedekleri nerede?
  2. iTunes neleri yedek alır?
  3. Apple yedeklenen fotoğraflar nerede?
  4. iPhone yedekleme neleri kapsar?
  5. iPhone iTunes yedeklemede neler yedeklenir?
  6. iPhone yedekleme yapınca ne oluyor?
  7. Iphone WhatsApp yedeklenen Mesajlar nerede?
  8. WhatsApp yedeklenir mi?

Apple iTunes yedekleri nerede?

Aygıtınızı tıklayın. Yedeklemelerinizin listesini görmek için Finder'daki Genel sekmesinde Yedeklemeleri Yönet'i tıklayın. Burada dilediğiniz yedeklemeyi sağ tıklayıp Finder'da Göster'i seçebilir veya Sil ya da Arşivle seçeneklerinden birini belirleyebilirsiniz. iTunes'da Tercihler'i seçip Aygıtlar'ı tıklayın.

iTunes neleri yedek alır?

Otomatik olarak yedeklenen bilgiler arasında mesajlar, notlar, arama geçmişi, favori kişiler, ses ayarları, diğer ayarlar ve daha birçok şey sayılabilir. Buna ek olarak Film Rulosu'ndaki veya Kaydedilenler'deki fotoğraflar da yedeklenir.

Apple yedeklenen fotoğraflar nerede?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Ayarlar > [adınız] kısmına gidin. iCloud'a dokunun. Fotoğraflar'a dokunun ve iCloud Fotoğrafları'nı açın.

iPhone yedekleme neleri kapsar?

iCloud yedeklemeleri
  • Kişiler, Takvimler, Notlar, iCloud Fotoğrafları, iMessage mesajları, Sesli Notlar, kısa mesajlar (SMS), multimedya (MMS) mesajları ve Sağlık verileri gibi iCloud'da saklanmakta olan veriler.
  • Gmail ve Exchange e-postaları gibi diğer bulut servislerinde saklanan veriler.
  • Apple Mail verileri.
Daha fazla öğe...•BE

iPhone iTunes yedeklemede neler yedeklenir?

Bilgisayarınızdan yapılan yedeklemeler İçe aktarılan MP3'ler, CD'ler, videolar, kitaplar, fotoğraflar gibi Finder ve iTunes'dan eşzamanlanan içerikler. iCloud Fotoğrafları, iMessage mesajları, kısa mesajlar (SMS) ve multimedya (MMS) mesajları gibi iCloud'da saklanmakta olan veriler. Face ID veya Touch ID ayarları

iPhone yedekleme yapınca ne oluyor?

iCloud Yedekleme açıksa iCloud; iPhone, iPad veya iPod touch'ınız açık, kilitli ve bir güç kaynağına bağlıyken aygıttaki bilgileri Wi‑Fi üzerinden her gün otomatik olarak yedekler. Mevcut bir iCloud yedeklemesini, yeni bir aygıtı ayarlamak veya sahip olduğunuz bir aygıta bilgileri geri yüklemek için kullanabilirsiniz.

Iphone WhatsApp yedeklenen Mesajlar nerede?

Sohbet geçmişinizi iCloud yedeklemesinden geri yükleme WhatsApp > Ayarlar > Sohbetler > Sohbet Yedeği'ne giderek bir iCloud yedeklemeniz olduğunu doğrulayın.

WhatsApp yedeklenir mi?

Android cihazlarda WhatsApp sohbet yedekleri Google tarafından sunulan Google Drive uygulamasına yüklenir. Bu uygulama ile sohbet yedeğinizi alabilir, yazışmaların yanında gönderilen resim, video ve belge gibi dosyaları da yedekleyebilirsiniz.