Istanbul Okan Üniversitesi kaç TL?

İçindekiler:

  1. Istanbul Okan Üniversitesi kaç TL?
  2. Istanbul Okan Üniversitesi Özel mi devlet mi?
  3. Istanbul Okan Üniversitesi nerelerde var?
  4. Okan Üniversitesi'nin sahibi nereli?
  5. Bekir Okan kaç çocuğu var?
  6. Okan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?
  7. Sabiha Gökçen Havalimanı Okan Üniversitesi kaç km?
  8. Okan Üniversitesi Hastanesi Genel müdür?
  9. Bekir Okan ne mezunu?
  10. Meral Okan Kimdir?

Istanbul Okan Üniversitesi kaç TL?

20 eğitim-öğretim yılında bir yıllık öğrenim ücreti; Tıp Fakültesi için 119.000 TL, Diş Hekimliği Fakültesi için 113.000 TL, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin Mütercim-Tercümanlık programları, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi'nin Pilotaj hariç tüm programları, Sağlık ...

Istanbul Okan Üniversitesi Özel mi devlet mi?

İstanbul Okan Üniversitesi, İstanbul'un Tuzla Akfırat'ta bulunan bir vakıf üniversitesidir. 1999 yılında kurulmuştur ve 2003-2004 akademik yılında eğitim-öğretime başlamıştır .

Istanbul Okan Üniversitesi nerelerde var?

İstanbul'daki Tuzla, Mecidiyeköy, Kadıköy kampüslerinde öğrencilerini kaliteli eğitimle buluşturan Okan Üniversitesi 2016 yılından itibaren Bahçelievler Kampüsü'nde de eğitim vermeye başladı.

Okan Üniversitesi'nin sahibi nereli?

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı ve Okan Üniversitesi kurucusu Bekir Okan, 1950 yılında Gaziantep'de doğdu. Henüz 3 yaşındayken babasını kaybedince 11 yaşındayken buz satarak başladığı ticaret hayatından büyük başarılara imza attı. Daha 21 yaşındayken 1971 yılında Gaziantep'in ilk dershanesini kurdu.

Bekir Okan kaç çocuğu var?

ÖMER, Işıl ve Can adında 3 çocuğu bulunan Bekir Okan, Türkiye'de bir ilke daha imza atmaya kararlı.

Okan Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?

Derslerin %60'ının; sosyal mesafe kurallarına uygun olarak ve kalabalık sınıf ortamlarından uzak bir şekilde seyreltilmiş yüz yüze eğitim, %40'ının ise çevrimiçi uygulamalar ile uzaktan eğitim yoluyla O'Learn üzerinden verilmesi planlanmıştır.

Sabiha Gökçen Havalimanı Okan Üniversitesi kaç km?

Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, Anadolu Yakası'nda, Tuzla ilçesinde yer almaktadır. Tuzla Kampüsümüz, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10 km, Kurtköy Viaport AVM'ye 7 km, Pendik Tavşantepe Metro İstasyonu'na 19 km, Aralık 2017'de açılacak Çekmeköy metrosuna 23 km mesafededir.

Okan Üniversitesi Hastanesi Genel müdür?

Hastanemizin Genel Müdürü Alper Tunga Demirarslan'ın konuşması ile başlayan toplantıda, Genel Müdür Yardımcısı Semra Baysan, tanıtım sunumumuz ile özel sigorta temsilcilerini kurumumuzla ilgili bilgilendirdi.

Bekir Okan ne mezunu?

Bekir Okan, soyadını taşıyan Okan Üniversitesi'nin sahidir. Onun hayatını ilginç kılan ise henüz 3 yaşında yetim kalması, 21 yaşında ilk dershanesini açması ve 49 yaşında Türkiye'nin ilk özel üniversitelerinden biri olan Okan Üniversitesi'ni açmış olmasıdır.

Meral Okan Kimdir?

MERAL OKAY KİMDİR? Meral Okay, tarihinde Ankara'da doğdu. Beş yıl devlet memurluğu yapan Okay, bu süreçte Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Dünya Bankası projelerinde ve TBMM'nin Atatürk'ün 100. yaşı kutlamaları çerçevesinde kurulan bir komisyonunda yer aldı.