Uzun Boğaz turu nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Uzun Boğaz turu nereden kalkıyor?
  2. Şehir Hatları boğaz turu ne kadar?
  3. Boğaz tekne turu nereden kalkıyor?
  4. Uzun Boğaz turu nasıl yapılır?
  5. Boğaz turu nereden yapılır?
  6. Istanbul'da boğaz turu nerede yapılır?
  7. Boğaz turu yapılıyor mu?
  8. Boğaz turu yasak mi?
  9. Kadıköyde boğaz turu var mı?

Uzun Boğaz turu nereden kalkıyor?

- Uzun Boğaz turu (her gün): Eminönü-Kavaklar arasında yaz aylarında iki sefer yapılıyor. Vapur Eminönü'nden 10.35 ve 13.35'te kalkıyor. Beşiktaş, Üsküdar, Kanlıca, Sarıyer ve Rumeli Kavağı'na uğrayarak Anadolu Kavağı'na ulaşıyor. Yolculuk iki saat kadar sürüyor.

Şehir Hatları boğaz turu ne kadar?

Boğaz Turları
TurÜcret (TL)
UZUN BOĞAZ TURU (Tek Yön)15,00
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Gidiş-Dönüş)12,50
UZUN BOĞAZ TURU (12 yaş altı)(Tek Yön)6,00
KISA BOĞAZ TURU12,00
4 satır daha

Boğaz tekne turu nereden kalkıyor?

Kalkış Noktaları: Avrupa Yakası Arnavutköy, kuruçeşme, Kabataş, Bebek Çamlıbahçe Rıhtımı, İstinye, Emirgan, Tarabya ile Anadolu Yakasından Beylerbeyi, Anadolu Hisarı , Beykoz 'dan kalkan tekneler kalktığı bölgelere göre, Dolmabahçe, Kız Kulesi, Beykoz, Tarabya arasındaki tüm boğazı yaklaşık 6,5 saat boyunca ...

Uzun Boğaz turu nasıl yapılır?

Şehir Hatları Vapurları ile Uzun Boğaz Turu Anadolu Kavağı'na saat 12.25'te varılıyor ve burada saat 15.00'a kadar mola veriliyor. Dönüşte ise yine Anadolu Kavağı, Rumelikavağı, Sarıyer, Kanlıca, Üsküdar ve Beşiktaş İskeleri'ne uğrayarak turu saat 16.40'da Eminönü İskelesi'nde bitiyor. Tur süresi yaklaşık 6 saat.

Boğaz turu nereden yapılır?

Geleneksel İstanbul Boğaz turu için pek çok seyahat firması mevcut. Boğaz turuna katılmak isteyenler, Eminönü, Kabataş veya Beşiktaş sahilde bulunan tur teknelerinden birisini seçebilir. Tipik İstanbul Boğaz turu yaklaşık 2 saat sürüyor.

Istanbul'da boğaz turu nerede yapılır?

Boğaz turuna katılmak isteyenler, Eminönü, Kabataş veya Beşiktaş sahilde bulunan tur teknelerinden birisini seçebilir. Tipik İstanbul Boğaz turu yaklaşık 2 saat sürüyor.

Boğaz turu yapılıyor mu?

Geleneksel İstanbul Boğaz turu için pek çok seyahat firması mevcut. Boğaz turuna katılmak isteyenler, Eminönü, Kabataş veya Beşiktaş sahilde bulunan tur teknelerinden birisini seçebilir. Tipik İstanbul Boğaz turu yaklaşık 2 saat sürüyor.

Boğaz turu yasak mi?

Türkiye genelinde hizmet veren ticari yatlar için getirilen seyir yapma yasağının 1 haziran 2020'den itibaren kaldırılmasıyla birlikte Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon firması olarak lüks yatımızda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak saatlik ve günlük yat kiralama hizmetlerimize kaldığımız yerden devam ...

Kadıköyde boğaz turu var mı?

Öncelikle, Eminönü, Karaköy, Kadıköy, Üsküdar, Beşiktaş arasında çalışan ve İstanbul İçi Hatlar olarak tabir edilen Şehirhatları Vapurlarını veya Üsküdar-Beşiktaş arasında çalışan tekneleri kullanarak, kendi imkanlarınızla ve az maliyetle kısa süreli olarak İstanbul boğazının girişinde boğaz turu ...