Aylık akbil nereden alinir?

İçindekiler:

  1. Aylık akbil nereden alinir?
  2. Aylık akbil ne kadar 2021?
  3. Iett kartı nereden alınır?
  4. İstanbulkart nasıl alınır?
  5. Öğrenci Aylık akbil kaç kere basılır?

Aylık akbil nereden alinir?

Mavi Kart almak için nüfus cüzdanı, (ehliyet ya da pasaport da dahil) kimlik kartınız ve 1 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf ile beraber size en yakın İstanbulkart Başvuru Merkezi'ne başvurarak alabilirsiniz.

Aylık akbil ne kadar 2021?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Iett kartı nereden alınır?

İSTANBUL KART NEREDEN ALINIR? İstanbulkart sahibi olmak oldukça basit. Sadece bir kaç adım ile İstanbul kart sahibi olabilirsiniz ve toplu ulaşımda kolaylıkla kullanabilirsiniz. İstanbulkartlar, İstanbulkart satışı ve dolumu yapan temsilcilerden kart satışı yapan Elektronik Para Yükleme makinasından alınabilir.

İstanbulkart nasıl alınır?

İstanbulkartlar, İstanbulkart satışı ve dolumu yapan temsilcilerden kart satışı yapan Elektronik Para Yükleme makinasından alınabilir. Ancak kart ücretinin de 6 TL olduğunu hatırlatalım. Ayrıca internetten de İstanbulkart başvurusunda bulunabilirsiniz.

Öğrenci Aylık akbil kaç kere basılır?

Bu yıl zamlanarak bu fiyat 50 TL olarak belirlenmiştir. Aylık akbil basım ise 200'dür.