Istanbuldan Dominik Cumhuriyeti uçakla kaç saat sürüyor?

İçindekiler:

  1. Istanbuldan Dominik Cumhuriyeti uçakla kaç saat sürüyor?
  2. Dominik Cumhuriyeti yazın kaç derece?
  3. Dominik Cumhuriyeti'nde şu an gündüz mü gece mi?
  4. Dominik nerede hangi yarım kürede?
  5. Dominik Cumhuriyeti İstanbul arası kaç saat?

Istanbuldan Dominik Cumhuriyeti uçakla kaç saat sürüyor?

Istanbul Ataturk Airport, Istanbul, Türkiye - dominik cumhuriyeti arasındaki uçuş mesafesi 9386 km dir. 9386 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 13 saat 24 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Dominik Cumhuriyeti yazın kaç derece?

Tropikal iklimin hâkim olduğu Dominik Cumhuriyeti'nde vadi ve kıyı ovalarında ortalama sıcaklık 24-27 derece arasındadır. Ülkede günlük ve yıllık sıcaklık ortalamaları büyük bir değişiklik göstermezken, sıcaklıklar mevsimsel olarak değil bölgesel olarak değişmektedir.

Dominik Cumhuriyeti'nde şu an gündüz mü gece mi?

Türkiye'de saat 23.00 iken Dominikte saat gündüz 16.00 oluyor. Türkiye konumu Dominik Cumhuriyeti konumundan 7 saat ileri oluyor. Türkiye 7 saat ileri de olduğu için Dominikte gündüz yaşanırken Türkiye'de gece yaşanıyor.

Dominik nerede hangi yarım kürede?

Dominik-Cumhuriyeti, Kuzey Kutbu'nun 7.894,85 km güneyinde bulunur. Dominik-Cumhuriyeti ekvatordan ne kadar uzakta ve hangi yarım kürede? Dominik-Cumhuriyeti, 2.112,71 km, kuzeyinde, ekvator olduğundan, kuzey yarım kürede bulunur.

Dominik Cumhuriyeti İstanbul arası kaç saat?

Karayiplerin en popüler ülkeleri arasında yer alan Dominik İstanbul arası uçakla kaç saat sürüyor? İstanbul Dominik arası aktarma dahil olmak üzere uçakla 15 ile 20 saat arasında değişen bir vakit alıyor.