Cansu Canbaz kim?

İçindekiler:

  1. Cansu Canbaz kim?
  2. Erdoğan Arıkan kimdir hangi takımlı?
  3. Faruk mutkan kim?
  4. Erdoğan Arıkan Kimdir Nereli?
  5. Erdoğan Arıkan ne kadar kazanıyor?
  6. Levent Özçelik kimdir?
  7. TRT sanatçısı ne kadar maaş alıyor?

Cansu Canbaz kim?

Medyada çalışmaya genç yaşta karar veren Cansu Canbaz, üniversite stajını CNN Türk ve Habertürk dış haberlerde yaptıktan sonra 1 yıl İngiltere'de yaşadı. Türkiye'ye döndükten sonra TRT Haber'de yurt içinde ve yurt dışında muhabirlik yaptı. 2019 yılında TRT Spor ekranlarında boy göstermeye başladı.

Erdoğan Arıkan kimdir hangi takımlı?

Erdoğan Arıkan'ın hangi takımı tuttuğuyla ilgili farklı kaynaklarda farklı bilgiler yer alıyor. Kimi siteler Arıkan'ın Fenerbahçe'li olduğunu yazarken Arıkan'ın bir TV programında Galatasaraylı olduğunu ancak Trabzonspor'un da gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu açıkladığı bilgisi de yer alıyor.

Faruk mutkan kim?

1973 yılında Adapazarı'nda doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Üniversite öğrenimi sırasında, 1994 yılında TRT'de çalışmaya başladı. ... Halen TRT Spor'da Buket Seviç Aykın ile birlikte hafta içi her sabah 07.00'de yayınlanan İlk Baskı programını sunuyor.

Erdoğan Arıkan Kimdir Nereli?

TRT Sporda yaklaşık 25 yıldır görev yapan Erdoğan Arıkan, 1963 Sakarya doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü mezunudur.

Erdoğan Arıkan ne kadar kazanıyor?

TRT'de "Stadyum" programını sunan spiker Erdoğan Arıkan'ın ayda yaklaşık 3 bin YTL maaş aldığı, programa yorumcu olarak katılan Ömer Üründül'ün ücret almadığı, Mehmet Demirkol ile Zeki Çol'un ücretinin ise fazla olmadığı öğrenildi.

Levent Özçelik kimdir?

1963 doğumlu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 1984'ten beri TRT Spor Müdürlüğü'nde çalışıyor. ... Ayrıca TRT'de çeşitli spor programlarının yapımcılığını da gerçekleştirdi.

TRT sanatçısı ne kadar maaş alıyor?

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, TRT'de programa katılan sanatçılara ortalama 125-7 bin lira arasında, uzmanlara ise 500- TL arasında ücret ödendiğini açıkladı.