Dap Yapı izmir ne zaman teslim?

İçindekiler:

  1. Dap Yapı izmir ne zaman teslim?
  2. Dap Yapı izmir kaç katlı?
  3. Dap Yapı kime ait?
  4. Dap Yapı ne zaman kuruldu?
  5. Istmarina kim yaptı?
  6. DAP projesinin amacı nedir?
  7. DAP YAPI sahibi nereli?
  8. Ist marina sahibi kim?
  9. Istanbul Marina kaç katlı?
  10. DAP Projesinin hedefleri nelerdir?
  11. Ziya Yılmaz kimdir DAP?
  12. DAP Holding ne iş yapar?
  13. Dap Yapı sahibi nereli?

Dap Yapı izmir ne zaman teslim?

Daire Sayısı 707. Daire m² Aralıkları m² Proje Başlangıç 2018 1. Teslim Tarihi Aralık 2020.

Dap Yapı izmir kaç katlı?

Kentin karayolları ağının merkezinde yer alan, yeşili, nar bahçeleri ve piknik alanlarıyla bilinen Bornova ilçesinde gerçekleştirilecek DAP İzmir, 31 - 32 katlı iki bloktan meydana geliyor. 450 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen her biri balkonlu ve ferah dairelerden oluşan proje 707 konut ve ticari alanlardan ...

Dap Yapı kime ait?

DAP Yapı ' nın sahibi Ziya Yılmaz,34 yaşında. Trabzonlu olan Yılmaz, "Karadenizliyim ama sanılanın aksine babadan kalma bir işi devralmadım" diye söze giriyor. Babası taş ocağı işletmeciliği yapan Yılmaz,"Hedeflerimi daima büyük tuttum.

Dap Yapı ne zaman kuruldu?

DAP Yapı; 1990'lı yıllarda kurulmuş olup, Şelale Evleri projesi ile inşaat sektöründe adını duyurdu.

Istmarina kim yaptı?

Emlak Konut GYO ve DAP Yapı ortaklığıyla inşa edilen İstMarina'nın önemli bir parçasını oluşturan İSTMARİNA AVM, 'de kapılarını açıyor. Günsan Elektrik ile aydınlanacak olan İstmarina'da 1502 daire ve 258 ticari alan için anahtar ve priz ürünleri kullanıldı.

DAP projesinin amacı nedir?

Doğu Anadolu Projesi (DAP)' nin genel amacı; uygulandığı illerdeki yatırımların gerektirdiği araştırma, planlama, programlama, projelendirme, izleme, değerlendirme ve koordinasyon hizmetlerinin yerine getirilmesi suretiyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin kalkınmasını hızlandırmaktır.

DAP YAPI sahibi nereli?

Trabzon doğumludur. Askerliğini Denizli'de yapmıştır.

Ist marina sahibi kim?

İstmarina. DAP Yapı, Emlak Konut GYO işbirliği ile Kartal sahilinde dünya çapında ses getirecek bir projeye imza atıyor. DAP Yapı'nın Kartal'da hayata geçireceği İstanbul Marina projesi marinası, hızlı treni, helikopter pisti ve çarşısıyla Türkiye'yi uluslararası arenada temsil edecek.

Istanbul Marina kaç katlı?

sorusunun cevabını haberimizin devamında yer alıyor.İstmarina Kartal İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal'da yükseliyor. Dap Yapı imzalı proje 31, 34, 36 ve 38 katlı 5 blok halinde bulunuyor.

DAP Projesinin hedefleri nelerdir?

Doğu Anadolu Projesi (DAP)' nin genel amacı; uygulandığı illerdeki yatırımların gerektirdiği araştırma, planlama, programlama, projelendirme, izleme, değerlendirme ve koordinasyon hizmetlerinin yerine getirilmesi suretiyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin kalkınmasını hızlandırmaktır.

Ziya Yılmaz kimdir DAP?

Trabzon doğumludur. Askerliğini Denizli'de yapmıştır. Ülkemize önemli projeler kazandıran DAP HOLDİNG, 2014-2015'te kırılması güç bir rekora imza atmış, European Property Awards tarafından 33 ödüle layık görülmüştür. ...

DAP Holding ne iş yapar?

Aldığı halkla ilişkiler eğitiminin ardından DAP YAPI markasıyla binlerce konut, rezidans, ofis, home office, butik çarşı ve mağazalar üretmiş; son dönemde ise AVM, otel, özel hastane, özel okul gibi projeler gerçekleştirmiştir.

Dap Yapı sahibi nereli?

DAP Yapı, merkezi Maltepe, İstanbul'da bulunan bir inşaat ve gayrimenkul şirketidir. DAP Yapı, iş insanı Dr. Ziya Yılmaz tarafından 1999 yılında Kağıthane'de bulunan Şelale Evleri projesi için kurulmuştur.