Aynısefa Yağı Krem balsam ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aynısefa Yağı Krem balsam ne işe yarar?
  2. Mecitefendi aynısefa kremi ne işe yarar?
  3. Aynı Sefa Kremi Tırnak mantarı nasıl kullanılır?
  4. Dr C Tuna Calendula Oil cream ne işe yarar?
  5. Aynısefa Kremi hemoroide iyi gelir mi?
  6. Dr C Tuna aynısefa yüz kremi nasıl kullanılır?
  7. Dr C Tuna aynısefa yüz kremi ne işe yarar?

Aynısefa Yağı Krem balsam ne işe yarar?

Yaraların iyileşme sürecini hızlandırmaya, cilt kaşıntılarını azaltmaya yardımcıdır. Kolajen üretimini uyarır, hücre yenilenmesini destekler. Dudakların kuruyup çatlamasını önler. Cildi besler, nemlendirir, yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları önlemeye yardımcıdır.

Mecitefendi aynısefa kremi ne işe yarar?

Sivilce, akne, yüzdeki kara lekelerin tedavisinde oldukça başarılıdır. Sedef ve sulu sedef, egzama tedavisinde destekleyici özelliğe sahiptir.özellikle kaşıntılı ayak mantarına karşı kullanıldığında 2 hafta gibi kısa bir sürede hastalığı yok eder.

Aynı Sefa Kremi Tırnak mantarı nasıl kullanılır?

Aynısefa yağı tırnak mantarına iyi gelerek, yeni çıkacak olan tırnağın da sağlıklı olmasına yardım eder. Bunun için gece yatmadan önce ayaklar iyice yıkanmalıdır. Yıkandıktan sonra mantar olan tırnağa masaj yapar şekilde aynısefa yağı sürülmelidir.

Dr C Tuna Calendula Oil cream ne işe yarar?

Ciltteki alerjik oluşumlara karşı aynısefa kremi kullanılabilmektedir. Enfeksiyon ve yara sebebi ile ortaya çıkan iltihaplı durumların önüne geçmede, güneş yanıkları, yüzeyde oluşan yaralarda, eziklerde destek ürün olarak kullanılabilir. Eklem ağrılarında, kas ağrılarında hafifletici etkisi ile kullanışlıdır.

Aynısefa Kremi hemoroide iyi gelir mi?

Hemoroide (basur) iyi gelir. – Vücutta bakteri ve enfeksiyon gelişimini önler. – İdrar söktürücü özelliği vardır. – Sindirim sistemini rahatlatır.

Dr C Tuna aynısefa yüz kremi nasıl kullanılır?

Kuru ve hassas cilt yapılarına uygun olan Farmasi Aynısefa Yağı Yüz Kremi, kolay bir uygulamaya sahiptir. Yapmanız gereken tek şey yüzünüzü nemlendirmek ve elinize aldığınız bir miktar kremi dairesel hareketler ile sürmektir. Düzenli kullanımlarda cildiniz tarafından hızlı emilir ve etkisini hemen gösterir.

Dr C Tuna aynısefa yüz kremi ne işe yarar?

Cilt bakımının en hassas bölgesi yüz için özel olarak geliştirilmiş bu krem, ferah bir cilde kavuşmanız için gerekli olan tüm bakımı sağlar. İçeriğindeki Aynısefa Yağı ile, yüzünüzü nemlendirirken aynı zamanda yatıştırıcı etki sunar, dış etkenlere karşı koruyucu bir bariyer sağlamaya da yardımcıdır.