Kaçak çalışan işyeri nereye şikayet edilir?

İçindekiler:

  1. Kaçak çalışan işyeri nereye şikayet edilir?
  2. Vergi levhası olmayan işyeri nereye şikayet edilir?
  3. Kaçak içki nereye şikayet edilir?
  4. Yabancı işçi çalıştırmanın cezası ne kadar?
  5. 4 nereye ait?
  6. 136 nerenin telefonu?
  7. Otel yönetimi nereye şikâyet edilir?
  8. Otel nasıl şikâyet edilir?
  9. Alkollü içki ruhsatı nasıl alınır?
  10. Alkol ruhsatı ne kadar 2021?

Kaçak çalışan işyeri nereye şikayet edilir?

SGK sigortasız kaçak işçi çalıştıranları ihbar etme hattı ALO 170'tir. Sosyal Güvenlik Kurumunun iletişim hattı olan ALO 170 üzerinden gerekli işlemleri halletmek mümkündür. Genel anlamda bir şikayet hattı olarak çalışan ALO 170'e sigorta kurumunu doğrudan ilgilendiren pek çok durum bildirilebilir.

Vergi levhası olmayan işyeri nereye şikayet edilir?

Yukarıda da ifade edildiği üzere vergi ihbarı 189 Alo Maliye hattı aranarak yapılabileceği gibi Gelir İdaresi Başkanlıkları, Vergi Dairesi Başkanlıkları veya Defterdarlıklara yazılı başvuru suretiyle de yapılabilir. Keza e devlet üzerinden de bu ihbarlarının yapılabilmesi mümkündür.

Kaçak içki nereye şikayet edilir?

Alo 174 Hattı 7/24 hizmet vermektedir.

Yabancı işçi çalıştırmanın cezası ne kadar?

İzinsiz yabancı işçi çalıştırma cezası 6735 Sayılı Uluslararası İşgücü Kanununun 23. maddesinde açıklanmıştır. Buna göre Çalışma izni olmaksızın yabancı çalıştıran işverene veya işveren vekiline her bir yabancı için 11.796,00 Türk Lirası tutarında idari para cezası verilir.

4 nereye ait?

Gelir İdaresi Başkanlığı 4 No.

136 nerenin telefonu?

Havada,karada,denizde her türlü kaçakçılık ihbarınız için ALO 136'yı ülke genelinden ücretsiz olarak 7/24 süreyle arayabilirsiniz. Türkiye'nin her yerinden ALO 136 numarası arandığında Gümrükler Muhafaza karşınızda. Yapacağınız ihbarlar ile kaçakçılara ve kaçakçılığa duyarsız kalmayın.

Otel yönetimi nereye şikâyet edilir?

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ ALO 176.

Otel nasıl şikâyet edilir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın başlattığı uygulama ile 40 milyona yaklaşan yerli ve yabancı turist, şikâyet ve önerilerine cevap alabiliyor.

Alkollü içki ruhsatı nasıl alınır?

Yönetmeliğin 12'nci maddesine göre, içkili yer açmak ve işletmek isteyen gerçek kişinin bizzat kendisi, şirket veya diğer özel hukuk tüzel kişilerinin yetkili temsilcisi, dilekçe ile mahallin en büyük mülki amirine başvurur.

Alkol ruhsatı ne kadar 2021?

2021 yılı için ücretler de belli oldu Açık içki satış belgeleri için il merkezlerinde veya büyükşehir belediyesi sınırları içinde 2 bin 40 lira, diğer mahallerde 785 lira bedel ödenecek.