Allık nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Allık nasıl kullanılır?
  2. Allık nasıl yapılır?
  3. Allık hangi fırçayla sürülür?
  4. Allık ve aydınlatıcı nasıl sürülür?
  5. Evde kolay göz farı nasıl yapılır?

Allık nasıl kullanılır?

Pudra formlu allıkları yumuşak uçlu bir allık fırçası ile uygulamalısın. Fırçanın ucuna biraz ürün al ve hafifçe üfle. Ardından ürünü elmacık kemiklerine ve yanaklarından saç diplerine doğru nazikçe uygula. Kalem allığı yanaklarından şakaklarına doğru hafifçe ilerleyerek uygulayabilirsin.

Allık nasıl yapılır?

HAZIRLANIŞI:
  1. Birer tatlı kaşığı tarçın, pudra ve kakaoyu alıp homojen şekilde karıştırın.
  2. Herkesin cilt tonu ve istediği allık rengi farklıdır.
  3. O yüzden eğer daha turuncu tonu isterseniz tarçını arttırın.
  4. Daha kahve tonu isterseniz kakaoyu artırın.
  5. Karıştırdıktan sonra elinizde deneyin.
Daha fazla öğe...

Allık hangi fırçayla sürülür?

Doğru Fırça Seçimi Doğal bir sonuç almak için yumuşak ve uzun tüylere sahip esnek yapılı fırçalardan birini seçmelisin. Dilersen açılı yapıya sahip bir fırça edinerek elmacık kemiğine tam olarak oturmasını sağlayabilirsin. Esnek ve yumuşak tüylere sahip bir fırça, ürünü yanaklarına doğal bir şekilde dağıtır.

Allık ve aydınlatıcı nasıl sürülür?

Aydınlatıcıyı öncelikle yelpaze şeklindeki aydınlatıcı fırçana al. Elmacık kemiklerinden başlayarak C harfi çizerek aydınlatıcını kaş altına kadar dağıt. Daha kusursuz bir görünüm için aydınlatıcını dudak üzerine, çene ucuna ve kaş üzerine de sürmelisin.

Evde kolay göz farı nasıl yapılır?

Göz makyajınız hiç bozulmasın; far bazı Evde far bazı yapmak için bir kabın içine 1 çay kaşığı pudra koyun ve kaşıkla ezerek iyice toz haline gelmesini sağlayın. Ardından 1 çay kaşığı fondöten ve 4 çay kaşığı yoğun kıvamlı vücut losyonu ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra far bazınız hazır!