Emaar Akvaryum da neler var?

İçindekiler:

  1. Emaar Akvaryum da neler var?
  2. Florya Akvaryum ne kadar büyük?
  3. Bilet fiyatları Emaar akvaryum nerede?
  4. En büyük akvaryum hangisi?
  5. Emaar Akvaryum hangi hayvanlar var?
  6. İstanbul'daki en büyük akvaryum hangisi?

Emaar Akvaryum da neler var?

Kayalık Kıyılar, tünel akvaryumun da içinde bulunduğu Ana Tank, Ormanlar, Nehirler ve Şelelaler, Penguen Adası, Timsah Krallığı ve interaktif oyun alanı Hayal Adası ile tematik bölümlerden oluşan akvaryum ve sualtı hayvanat bahçesi 200 türden 20.000'in üzerinde deniz canlısı ve amfibiye ev sahipliği yapıyor.

Florya Akvaryum ne kadar büyük?

İstanbul Akvaryumu projesi Florya sahilinde, Atatürk Deniz Köşkü'ne komşu 100 dönüm büyüklüğünde bir arazi üzerine inşa edilmeye başlandı. Projelendirilen alanın toplam büyüklüğü 22 bin metrekare olarak hesaplandı.

Bilet fiyatları Emaar akvaryum nerede?

Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi tüm aile ve arkadaşlarınızla unutulmaz anlar yaşayacağınız, eğlencenin tadını çıkaracağınız bir eğlenceyi size sunuyor....
Standart BiletlerKapı FiyatlarıOnline Fiyatlar
Yetişkin (15-64 Yaş)89 TL80 TL
Çocuk (14 Yaşa Kadar)79 TL70 TL
65 Yaş79 TL-
Öğrenci79 TL70 TL
5 satır daha

En büyük akvaryum hangisi?

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum'da köpekbalıklarından timsahlara kadar birçok farklı canlı türünü besleyebilirsiniz. Bunlar haricinde İstanbul Akvaryum'da pankart açma organizasyonu, düğün nişan vs. etkinlikleri de yapabileceğiniz aktiviteler arasında yer alıyor.

Emaar Akvaryum hangi hayvanlar var?

Ormanların merak uyandırıcı canlılarından yılanlar, örümcekler, iguanalar, bukalemunlar, vahşi piranalar, yavru kral timsahlar ve birçok su canlısı ve amfibi orman bölümünde sizi bekliyor.

İstanbul'daki en büyük akvaryum hangisi?

İstanbul Sea Life Akvaryum, İstanbul Bayrampaşa'da Forum İstanbul adlı alışveriş merkezi bünyesinde yer alan İstanbul'un ve Türkiye'nin en büyük akvaryumudur. 8 bin metrekarelik alanda, 80 metrelik cam sualtı gözlem tüneliyle dünyanın en büyük akvaryumları arasına girmiştir.