Siirt İŞKUR başvuruları ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Siirt İŞKUR başvuruları ne zaman başlıyor?
  2. İŞKUR iş ilanı başvurusu nasıl yapılır?
  3. İŞKUR nasıl başvuru yapılır?
  4. Internetten iskur'a nasıl başvurabilirim?

Siirt İŞKUR başvuruları ne zaman başlıyor?

TYP MİİLLİ EĞİTİM BAŞVURU TARİHLERİ : 14.09.2020 İLE 18.09.2020 TARİHLERİ ARASINDA OLUP BAŞVURULAR ONLINE VE ALO 170 ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.

İŞKUR iş ilanı başvurusu nasıl yapılır?

İnternet şubesinin ana sayfasında yer alan “ arayan” seçeneğine giriş yaparak özgeçmiş oluşturabilirsiniz. CV oluştur bölümü üzerinden istenilen bilgileri girebilirsiniz. Size uygun olan iş ilanlarını aramak için İŞKUR resmi internet sitesinde yer alan bulma formunu doldurabilirsiniz.

İŞKUR nasıl başvuru yapılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur.

Internetten iskur'a nasıl başvurabilirim?

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) online şubesine kayıt olmak için; * İŞKUR resmi web adresi iskur.gov.tr adresini tarayıcınızda açın. * İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın. * Açılan İŞKUR e-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır.