34 hafta gebelikte annede neler olur?

İçindekiler:

  1. 34 hafta gebelikte annede neler olur?
  2. 34 haftalık hamilelikte kasık ağrısı normal mi?
  3. 34 haftalık gebelikte nelere dikkat edilmeli?
  4. 34 haftalık bebek hangi pozisyondadır?
  5. 34 haftada kasılmalar normal mi?

34 hafta gebelikte annede neler olur?

34 haftalık gebelik gelişimi devam eden bebeğinizin cilt altı yağ katmanı gelişmeye devam ederek daha dolgun bir görünüm alır. Ayrıca tırnakları da uzamış, vücut ısısını koruma görevi gören verniks kazeoza maddesi de kalınlaşmaya başlamıştır.

34 haftalık hamilelikte kasık ağrısı normal mi?

Anne Vücudundaki Değişiklikler Hamileliğinizin 8. ayının içindesiniz. 34 hafta gebelikte kasık ağrıları yaşamaya devam edebilirsiniz. Bu durum, büyüme sebebiyle rahmin etrafındaki kaslarda gerginlik ve esneme olmasından kaynaklanır.

34 haftalık gebelikte nelere dikkat edilmeli?

34 haftalık gebelikte dikkat edilmesi gerekenler şunlardır: Bebeğinizin böbrek üstü bezlerinden salgılanan hormonlar sizde süt üretimini başlatabilir. Bebeğiniz artık uyurken gözlerini kapatıp, uyanıkken açık tutar. Tırnakları parmak uçlarına kadar uzamıştır.

34 haftalık bebek hangi pozisyondadır?

Eğer bebeğiniz henüz baş aşağı dönmemişse endişelenmenize gerek yoktur; çünkü bebeklerin büyük çoğunluğu doğum pozisyonunu 38. haftaya kadar almaktadır. Bebeğiniz şu an kendini en rahat hissettiği pozisyonda kalmaya devam ediyor.

34 haftada kasılmalar normal mi?

Bebeğiniz doğuma yaklaşan bu haftalarda baş aşağı durabilir. Ancak sizin bebeğiniz henüz dönmediyse endişe etmenize gerek yoktur. Çünkü bebeklerin yüzde 96'sı 38. haftaya kadar doğum pozisyonu alır. 34 haftalık gebelikte kasılma yaşanabilir.