Emlak Konut garantisi ne demek?

İçindekiler:

  1. Emlak Konut garantisi ne demek?
  2. Emlak Konut ev nasıl alınır?
  3. Emlak Konut Genel Müdürü kim?
  4. Toki güvencesi nedir?
  5. Pekgy sahibi kim?
  6. Hakan Gedikli kimdir nerelidir?
  7. Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut garantisi ne demek?

Emlak Konut güvencesi, projeyi hayata geçiren inşaat firmasını sözleşmesinde yazan taahhütlerini yerine getirip getirmediğini kontrol ediyor. Aynı şekilde TOKİ güvencesi de projenin finansmanını takip ediyor.

Emlak Konut ev nasıl alınır?

EMLAK KONUTTAN NASIL EV ALINIR? Emlak Konut GYO'dan ev almak isteyen bireyler doğrudan kendilerine en yakın Emlak Konut GYO ofislerine gitmeliler. Satın almak istedikleri evi ve bunun ödeme planını çıkarmalarının ardından Emlak Konut GYO çalışanları işlemlerin tamamlanması için kendilerine eşlik etmektedirler.

Emlak Konut Genel Müdürü kim?

Ertan KELEŞ 1976 yılında doğdu. 20 : Okan Üniversitesi Kentsel Dönüşüm Analizi (Tezli) Yüksek lisansını tamamladı. 2018/7 : Emlak Konut GYO A.Ş. - Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmektedir.

Toki güvencesi nedir?

TOKİ güvencesi ne demek? ... Söz konusu hesapta biriken toplam satış gelirlerinden TOKİ, payını günlük olarak kullanmasına rağmen yüklenicinin payı, taahhüt konusu işlerin ilerlemesine paralel olarak inşaat seviyelerine göre sözleşmeyle belirlenen oranlarda serbest bırakılmaktadır.

Pekgy sahibi kim?

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Ayşegül Peker şirket sermayesinin yüzde 7,66'sına denk gelen 5 milyon 5,783 adet hisseni yönetim kurulu başkanı Hasan Peker'e devretti...

Hakan Gedikli kimdir nerelidir?

Hakan Gedikli, 1975 Trabzon doğumlu olan Hakan Gedikli, 1994 yılında Zonguldak Mehmet Çelikel Lisesi'nden, 2000 yılında da Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeodezi ve Fotogrameti Bölümü'nden mezun oldu.

Levent Sungur kimdir?

Mustafa Levent Sungur 1981 yılında Trabzon'da doğdu. 2003 : Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 2004-2006 : Inco End A.Ş.'de görev almıştır. 'da yapılan Olağan Genel Kurul'da Emlak Konut GYO A.Ş.