Istanbul üni açıköğretim sınavları nasıl olacak?

İçindekiler:

  1. Istanbul üni açıköğretim sınavları nasıl olacak?
  2. Auzef 2020 2021 sınavları online mı?
  3. Auzef 2020 2021 vize sınavları online mı?
  4. Auzef ders senkronizasyonu nedir?
  5. Auzef vize sınavları nasıl olacak?

Istanbul üni açıköğretim sınavları nasıl olacak?

Sınavlar, her bir ders için her yıl/yarıyılda en az bir ara sınav, bir yarıyıl / yıl sonu bitirme ve telafi sınavı olmak üzere gözetimli olarak yüz yüze yapılır. ... Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen sınavlar geneli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır.

Auzef 2020 2021 sınavları online mı?

Daha öncesinde kurum tarafından yapılan açıklamada; "2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ara sınavlarının çevrim içi (online) yapılmasına karar verilmiştir.

Auzef 2020 2021 vize sınavları online mı?

20 Eğitim Öğretim yılı güz yarıyılında AUZEF Ara (Vize), Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları çevrim içi (Online) olarak gerçekleştirilecektir. Sınavların toplam başarı puanına katkısı, Ara Sınav (Vize) %40, Bitirme (Final) ve Telafi (Bütünleme) Sınavları %60 şeklindedir.

Auzef ders senkronizasyonu nedir?

Senkronize Et” butonuna tıklandığında öğrenci bilgileri ve kayıtlı olunan dersler güncellenebilir. “Derslerim” menüsünden kayıtlı olunan tüm derslere her sayfadan hızlı eri im sağlanır.

Auzef vize sınavları nasıl olacak?

Her ders için, belirtilen sınav takviminden bir gün tayin edilecek. Belirtilen günde https://esinav.istanbul.edu.tr adresinden ilgili derse ait sınav 04.00 ile 23.59 saatleri arasında gerçekleştirilebilecek. Ara sınavda (vize) her bir ders için 35 dakika süre verilecek, çoktan seçmeli 25 soru olacak.