Call Out My Name kime yazıldı?

İçindekiler:

  1. Call Out My Name kime yazıldı?
  2. Selena Gomez'in sevgilisi kim 2021?
  3. Selena Gomez ve Abel neden ayrıldı?
  4. Call Out My Name hangi albüm?
  5. The Weeknd After Hours kime yazdı?
  6. The Weekend kimin sevgilisi?
  7. Blinding Lights ne tür?
  8. Blinding Lights ne anlatıyor?

Call Out My Name kime yazıldı?

The Weeknd'in Call Out My Name (Adımı An) adlı şarkısının Selene Gomez'e ithafen yazıldığı düşünülüyor. İddialara göre The Weeknd, şarkıda Selena için her şeyi yapabileceğinden dem vurarak "böbreğimi bile verirdim" iması yapınca gözler Justin Bieber'a döndü.

Selena Gomez'in sevgilisi kim 2021?

Biten ilişkinin ardından oldukça zor dönemi atlatan Gomez, yeni bi aşka yelken açtı. The Weeknd'le (Abel Tesfaye) birliktelik yaşayan ünlü şarkıcı, çok mutlu görünüyor.

Selena Gomez ve Abel neden ayrıldı?

'Selena ve Abel meşgul olduklarından bir araya gelemiyorlardı. Abel turnedeyken ve Selena New York'ta çekimlerdeyken onlar için ilişki yürütmek çok zor oluyordu' diyen bir kaynak sözlerine 'Şu anda ayrıldılar, fakat birbirleriyle iletişim halinde olmaya devam edecekler' şeklinde devam etti.

Call Out My Name hangi albüm?

My Dear Melancholy Call Out My Name/Albüm

The Weeknd After Hours kime yazdı?

"After Hours", Kanadalı şarkıcı The Weeknd'in bir şarkısı. XO ve Republic Records tarafından 'de aynı adlı dördüncü stüdyo albümünün ilk tanıtım single'ı olarak yayınlandı. The Weeknd parçayı şarkının yapımcıları Illangelo, DaHeala ve Mario Winans ile Belly ile birlikte yazdı.

The Weekend kimin sevgilisi?

Bella Hadid ile The Weekend'in yaklaşık 6 seneyi bulan ilişkisi ise neredeyse yeni sonlanmış, Bella belirli aralıklarla ağlarken hikayeler koyuyordu Instagram'a... Peki bu ilişki nasıl başladı, nasıl evrildi. Baştan sona anlattık.

Blinding Lights ne tür?

Synthwave R&B/Soul Blinding Lights/Türler

Blinding Lights ne anlatıyor?

"Blinding Lights"ın ise "Heartless"ın devamı niteliğinde ve Bella Hadid'e olan hisleri üzerine şekillendiği konuşuluyor. Nisan 2015 yılında başlayan The Weeknd ve Bella Hadid ilişkisi, bir dargın bir barışık şekilde Ağustos 2019'a dek sürmüştü. Hayranları ise Bella Hadid ve The Weeknd'in yeniden birleşmesini diliyor.