Monster mağazadan satış var mı?

İçindekiler:

  1. Monster mağazadan satış var mı?
  2. Monster nerede üretiliyor?
  3. Monster kaç günde gelir 2020?
  4. Monster ön sipariş kaç gün?
  5. Monster stoklar ne zaman yenilenir 2021?
  6. Monster teknik servis kaç gün?
  7. Monster Notebook kime ait?

Monster mağazadan satış var mı?

Mağaza ziyaretlerinizi sağlıklı bir şekilde gerçekleştirebilmeniz için ziyaretiniz öncesinde randevu almanız gerekmektedir. Mağazalarımız haftanın her günü, 10:00-21:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Monster nerede üretiliyor?

Monster Notebook markası, 2000 tarihinde kurulmuştur ve markanın merkezi Türkiye'dir. Adını geniş kitlelere duyurmuş olan bir dizüstü bilgisayar üretim firmasıdır. Monster Nerede Üretilmektedir? Monster Notebook markası Türkiye içerisinde üretimini gerçekleştiren bir şirkettir.

Monster kaç günde gelir 2020?

Ürünler temin edilip kargoya verildikten sonra yurtiçi gönderimleriniz en geç 2 iş gününde yapılacaktır.

Monster ön sipariş kaç gün?

Merhaba, ön sipariş sürecinde bulunan ürünler, henüz stoklarımızda bulunmayan fakat satın alıma açık, sipariş verilebilir ürünlerdir. Bu süreçteki ürünler, 10 iş günü sonunda kargoya teslim edilerek tarafınıza ulaştırılır.

Monster stoklar ne zaman yenilenir 2021?

Genellikle Monster modellerinde son 1 yılda üretilen modellerin stoklarının yenilendiğini görürüz. Bu da ancak modeldeki talebe bağlı. Genellikle stokların yenilenme süresi 2 ila 4 hafta.

Monster teknik servis kaç gün?

Arızalı ürün servis sürecimiz 1 ile 7 gün arasındadır, bu süreci aşan ürünler için Servis tarafından ayrıca bildirileceksiniz. Servisimizde arıza tespit ya da teşhis ücreti bulunmamaktadır.

Monster Notebook kime ait?

Monster Notebook, 2000 yılında kurulmuş Türkiye merkezli bir dizüstü bilgisayar üreticisidir. Monster kelimesi İngilizce dilinde Canavar anlamına gelmektedir. Şirketin slogan olarak kullandığı hedefi masaüstü bilgisayar performansına sahip taşınabilir bilgisayarlar üretmektir.