Istanbuldan Bozcaadaya nasıl gidilir arabasız?

İçindekiler:

  1. Istanbuldan Bozcaadaya nasıl gidilir arabasız?
  2. Izmirden Bozcaadaya nasıl gidilir otobüs?
  3. Bozcaada feribot nereden kalkıyor?
  4. Bozcaada feribot ne kadar?
  5. Bozcaada feribot parası ne kadar?

Istanbuldan Bozcaadaya nasıl gidilir arabasız?

İstanbul'dan Bozcaada'ya ulaşım için iki farklı yol var; Yenikapı'dan arabalı feribotla Bandırma'ya geçip, Biga, Çan, Bayramiç Kara Yolu üzerinden Ezine'ye gelmek ve oradan da Geyikli'ye ulaşıp, Geyikli Yükyeri Feribot İskelesi'nden, Bozcaada'ya ulaşmak.

Izmirden Bozcaadaya nasıl gidilir otobüs?

İzmir'den Bozcaada'ya otobüsle ulaşmak için Ezine otogarına, Balıkesir ve Bursa'dan Bozcaada'ya ulaşmak için ise önce Çanakkale ya da Ezine otogarına ulaşmanız gerekiyor. Çanakkale'den Geyikli iskelesine ulaşmak için Çanakkale otogarından kalkan Geyikli dolmuşlarına binmelisiniz.

Bozcaada feribot nereden kalkıyor?

Bozcaada'ya ulaşım; Bozcaada'ya Çanakkale'ye bağlı Ezine ilçesinden Geyikli beldesinden saat başı kalkan feribotlarla arabalı yada arabasız ve yaz aylarında Çanakkale merkezden kalkan gezi tekneleri ile arabasız gidebilirsiniz.

Bozcaada feribot ne kadar?

Bozcaada Feribotu Araçla Geçiş Ücretleri 2020 Bozcaada feribot ücretleri 2019 yılında güncel tarife ile Gestcart öğrenci 2,5 TL, yolcu 11 TL, otomobil 110 TL, Gestcart indirimli yolcu 9 TL'dir.

Bozcaada feribot parası ne kadar?

Bozcaada Feribotu Araçla Geçiş Ücretleri 2020 Bu durum hem yayalar hem araçlar için geçerlidir. Bozcaada feribot ücretleri 2019 yılında güncel tarife ile Gestcart öğrenci 2,5 TL, yolcu 11 TL, otomobil 110 TL, Gestcart indirimli yolcu 9 TL'dir.