Vücudun güzel kokması için ne yemeli?

İçindekiler:

  1. Vücudun güzel kokması için ne yemeli?
  2. Geçmeyen vücut kokusu nasıl giderilir?
  3. Vücut spreyi ne işe yarar?
  4. Vücut kokusuna neden olan yiyecekler?
  5. Victoria Secret vücut spreyi ne işe yarar?
  6. Kötü ter kokusuna neden olan yiyecekler?
  7. Farmasi Vücut spreyi ne işe yarar?

Vücudun güzel kokması için ne yemeli?

Yeşil çay: Antioksidan bakımından oldukça zengin olan yeşil çay; ağız, vücut kokusu ve kötü kokan ayakları engeller. Zararlı toksinleri temizler, vücudun iyi kokmasını sağlar. Aynı zamanda nefesinizi temizler, herhangi bir kötü kokuyu önler. Her gün 3-4 bardak yeşil çay için, içine dilerseniz biraz bal ilave edin.

Geçmeyen vücut kokusu nasıl giderilir?

Vücut kokusuna doğal çözüm: Vücut kokusuyla savaşmak için bir hidrojen peroksit ve su çözeltisi deneyin. 1 çay kaşığı peroksit (% 3) ila 1 bardak su kullanın. Bunu etkilenen bölgelerde (koltuk altı, ayak, kasık) bir bezle silin. Bu, koku oluşturan bazı bakterileri yok etmeye yardımcı olabilir.

Vücut spreyi ne işe yarar?

Vücut spreyi, deodorant gibi vücudun terleyen bölgelerine kullanıp terlemeyi önlemek için kullanacağınız ürünler gibi değil daha çok parfüm gibi ürünlerdir. ... Bu spreyler parfüm ve kolonyadan daha hafiftir ve duştan çıkıldığında vücudun çeşitli yerlerine sıkılır.

Vücut kokusuna neden olan yiyecekler?

Baharatlı Yiyecekler: Baharatlı yiyeceklerin sık tüketilmesi terlediğinizde vücudunuzun onları gözeneklerden atma isteğine sebep olur ve teriniz normalden daha ağır şekilde kokabilir. Bunun yanında sarımsak ve soğanı çiğ tüketiyorsanız bu besinler de vücutta kötü kokuya sebep olur.

Victoria Secret vücut spreyi ne işe yarar?

Özellikle losyonları duştan sonra cildinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz. Kokuların kalıcılıkları tabiki markadan markaya göre değişir. Victoria secret markasının spreyleri genellikle 3-4 saat kalıcı oluyorlar. Kokunun teniniz ile uyumlu olmasına göre bu süre daha fazla uzayabilir.

Kötü ter kokusuna neden olan yiyecekler?

Köri, sarımsak, baharatlı biber, Brüksel lahanası, brokoli ve soğan gibi güçlü kokulu yiyecekler daha keskin bir terlemeye neden olabilir. Alkolün bile terinizin kokusu üzerinde etkisi olabilir.

Farmasi Vücut spreyi ne işe yarar?

Farmasi markasının üretmiş olduğu bu vücut spreyini banyo yaptıktan sonra nemli saçınıza sıkıp daha güzel kokmasını ve daha rahat şekil almasını sağlayabilirsiniz. ... Bütün bunların yanı sıra kullanmış olduğunuz parfümün kokusunu vücudunuza sabitlemek içinde bu vücut sprey kullanılabilir.