Bal limon aspirin maskesi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Bal limon aspirin maskesi ne işe yarar?
  2. Limon aspirin karışımı ne işe yarar?
  3. Yüze asprin surulur mu?
  4. Aspirin limon nasıl yapılır?
  5. Sivilceye aspirin nasil uygulanir?
  6. Aspirin Nasıl Kullanılır?

Bal limon aspirin maskesi ne işe yarar?

3) Bal Limon Aspirin Maskesi Aspirinin iltihap giderici özelliği ile hazırlanan bu karışımla, akne ve sivilcelerinizi ortadan kaldırabilirsiniz. Aspirine alerjisi olanların denemesinin tehlikeli olduğunu da belirtelim.

Limon aspirin karışımı ne işe yarar?

Aspirin ve limon suyu birleşince cilt için harika bir ikili haline geliyor ve cildinizi tazeleyip iyileştiriyorlar. Bu ikiliden aspirin cilde peeling yapan bazı bileşikler içerirken, limon da içerdiği C vitamini sayesinde güneş hasarını en aza indirgiyor.

Yüze asprin surulur mu?

Aspirin ayrıca ciltte enfeksiyon yayılmasını önler, yağ oranını dengeler siyah noktaları yok eder, cildi asla kurutmaz ve nemli kalmasını sağlar. Aynı zamanda oldukça etkili bir peeling maskesidir.

Aspirin limon nasıl yapılır?

Aspirinin üzerine limon suyu ve suyu ekleyin ve ezerek pürüzsüz bir kıvam almasını sağlayın. Dilerseniz havanda ezerek daha iyi kıvam almasını sağlayabilirsiniz. Macun kıvamına gelen maskeyi cildinize sürün 15-20 dakika sonra cildinizi ılık su ile durulayın.

Sivilceye aspirin nasil uygulanir?

Yapılışı; Aspirinin üzerine limon suyu ve suyu ekleyin ve ezerek pürüzsüz bir kıvam almasını sağlayın. Dilerseniz havanda ezerek daha iyi kıvam almasını sağlayabilirsiniz. Macun kıvamına gelen maskeyi cildinize sürün 15-20 dakika sonra cildinizi ılık su ile durulayın.

Aspirin Nasıl Kullanılır?

Aspirin yemekle alınmalıdır. Kullanım miktarına göre doz ayarı günde 50 mg ila 6000 mg arasında değişkenlik gösterebilir. Önerilen kullanım dozları genelde şöyledir: Hafif ve orta derecede ağrı: Normal dozlar her 4 saatte bir 350mg ya da 650 mg veya 6 saatte bir 500 mg.