Zuhal Topal denizi neden kovdu?

İçindekiler:

  1. Zuhal Topal denizi neden kovdu?
  2. Zuhalde kim diskalifiye oldu?
  3. Zuhal Topal hangi kanala gecti?
  4. Zuhal Topal hangi kanalda olacak?
  5. Zuhal Topal hangi yarışmacı diskalifiye?
  6. Zuhal Topal la sofrada olen kim?

Zuhal Topal denizi neden kovdu?

Dün Zuhal Topal tarafından başka kanallara programı kötülediği gerekçesiyle tek kelime dahi konuşmasına fırsat vermeden stüdyodan kovulan Deniz, yayınladığı videoda "Bana bir kelime dahi konuşma imkanı vermediniz. İnsanlar da anlıyor bana neden söz hakkı vermediğinizi.

Zuhalde kim diskalifiye oldu?

Zuhal Topal, yarışmacının kasıtlı puanlar verdiğini söyleyerek kayınvalide Şenay Toğul'u yarışmanın dışına aldı. Toğul, kendi gününde Fatma Hanım'ın gelini için “tarlaya gider gibi giyinmiş” yorumunda bulundu. Tavırlarına devam eden Toğul diskalifiye edildi.

Zuhal Topal hangi kanala gecti?

Uçankuş'ta yer alan habere göre, Zuhal Topal yeni sezon için ATV ile anlaştı. Ünlü isim yeni kanalında öğlen kuşağında bir program sunacak.

Zuhal Topal hangi kanalda olacak?

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor! Her bölüm kıyasıya rekabet yaşanıyor... Yapımcılığını Dual Yapım'ın üstlendiği program FOX'ta.

Zuhal Topal hangi yarışmacı diskalifiye?

Zuhal Topal, Şenay Hanım'ı DİSKALİFİYE ETTİ! - Zuhal Topal'la Sofrada 575.

Zuhal Topal la sofrada olen kim?

Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının sunucusu Zuhal Topal, vefat eden yarışmacı Ayten Çayırdere ile ilgili başsağlığı mesajı paylaştı. Instagram hesabından açıklamada bulunan ünlü sunucu, “Bu hafta yayınlanacak bölümlerimizde yarışan kayınvalidelerimizden Ayten Çayırdere geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir.