Erkek fondöten nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Erkek fondöten nasıl sürülür?
  2. Garnier BB Krem erkekler kullanabilir mi?
  3. BB fondöten ne işe yarar?
  4. BB krem ne işe yarar?
  5. BB Kapatıcı ne işe yarar?
  6. Fondöten ne ise yariyor?
  7. Önce kapatıcı mi BB krem mi?

Erkek fondöten nasıl sürülür?

Ellerinizle sürmek yerine fırça ya da sünger tercih edin. Fırçanın ya da süngerin bir ucunu fondötene batırarak yatay hareketlerde cildinize iyice yedirin. Yüzünüzün her yerine eşit miktarda dağıttığınıza emin olun. Fondöteni fazla sürmek lekelerin daha iyi kapanmasına neden olmayacaktır.

Garnier BB Krem erkekler kullanabilir mi?

Bence erkeklerin kullanabileceği en güzel BB krem. Özellikle cildi kuru olan erkeklere şiddetle tavsiye ederim. Tek eksiği güneş koruyuculuğu zayıf. Erkekler için üretilmiş uzak doğunun daha palı ürünlerinide kullandım ama garnier daha iyi geldi.

BB fondöten ne işe yarar?

BB krem tene doğal bir dokunuş yaparak kendi ışıltısını ortaya çıkarır. Bu aşamada hafif lekeleri örterek cilt tonunu eşitler. Bu nedenle doğal görünümlü gündüz makyajı için idealdir. Fondöten ise tende tam kapatıcılık sağlarken cildi pürüzsüz bir forma da ulaştırır.

BB krem ne işe yarar?

BB kremi sürdüğün anda anında cildinin renk tonunu düzenler, kusurlarını kapatır ve sana taptaze bir görüntü sunar. Açılımı "Blemish Balm" olan BB krem, "kusur kapatıcı krem" anlamına geliyor. Bu kremi tek başına ya da makyaj bazı olarak rahatlıkla kullanabilirsin.

BB Kapatıcı ne işe yarar?

Blemish Balm kelime öbeğinden türeyen BB kremi kusur kapatıcı olarak düşün. BB kremi sürdüğün anda anında cildinin renk tonunu düzenler, kusurlarını kapatır ve sana taptaze bir görüntü sunar. ... Bu kremi tek başına ya da makyaj bazı olarak rahatlıkla kullanabilirsin.

Fondöten ne ise yariyor?

Fransızcadan dilimize giren fondöten zemin ve yüz rengi kelimelerinin birleşmesinden oluşuyor. Günlük rutinlerin bir parçası olan fondötenin asıl görevi cilteki kusurları örtmek, sivilce lekelerini kapatmak ve siyah noktaları kapatmak, renk eşitsizliklerini düzenlemek , ciltteki lekeleri gizlemek için kullanılır.

Önce kapatıcı mi BB krem mi?

Cevaplıyoruz: Önce fondöten, sonra kapatıcı. Bunun sebebi ise fondöten sürmeden ve cilt tonunu eşitlemeden ilk önce kapatıcıdan başlarsan, göz çevrendeki kusurları gizlemek için olması gerekenden daha fazla ürün kullanman gerekebilir.