Ankara kart çıkarma ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ankara kart çıkarma ücreti ne kadar?
  2. Aktarma ücreti ne kadar?
  3. Ankara Kart öğretmen ne kadar?
  4. Istanbulkart aktarma kaç TL?
  5. Ankara kart için ne gerekiyor?
  6. Indirimli öğretmen kartı kimler alabilir?
  7. Öğrenci kartı kayıp ne yapmalıyım?
  8. Eshot Öğrenci kimlik kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

Ankara kart çıkarma ücreti ne kadar?

Kart Bedeli: 11 TL. Kayıp ya da Kırık Kart İşlemleri İçin: Ankara Büyükşehir Belediyesi Ana Binası (EGO Genel Müdürlüğü A Blok) Ankarakart İşlem Merkezine gelerek 1 adet fotoğraf ve 22 TL ücret karşılığında yeni kartınızı alabilirsiniz.

Aktarma ücreti ne kadar?

Aktarma: 2,50 TL'den 2,87 TL'ye yükseldi. Öğrenci 1. Aktarma: 0,75 TL'den 1,12 TL'ye yükseldi. Sosyal Kart 1. Aktarma: 1,50 TL'den 1,72 TL'ye yükseldi.

Ankara Kart öğretmen ne kadar?

Öğrenci, 65 Yaş ve Engelli Kart ücreti 8.5 TL. Öğretmen Kartı için 78.5 TL ve 61-64 Yaş Kartı içinse 128.5 TL ödemeniz gerekiyor. Ankara Kart vize işlemleri için öğretmenlerin 75 TL, 61-64 yaşındakilerin 120 TL, TUİK ve PTT çalışanlarının 95 TL ödemesi gerekiyor.

Istanbulkart aktarma kaç TL?

Buna göre Zamlı İETT ücret tarifesine göre uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,25 TL'ye çıktı. Aktarma ücretinde ise Tam 1. Aktarma: 2,50 TL'den 2,87 TL'ye yükseldi.

Ankara kart için ne gerekiyor?

Bu kart başvurusu için Ankara Kart İşlem Merkezleri'ne gitmeniz gerekiyor. İndirimli Öğrenci Kart alabilmek için nüfus cüzdanı veya ehliyet, 1 adet vesikalık fotoğraf ve güncel döneme ait 1 adet onaylı öğrenci belgesi ile başvuru yapılıyor.

Indirimli öğretmen kartı kimler alabilir?

Uzman öğretici kadrosuyla görev yapan öğretmenler, aşağıdaki belgeler ile Karaköy İstanbulkart Başvuru Merkezi, Kurumsal Başvuru Birimine başvuruda bulunarak, indirimli istanbulkart sahibi olabilirler.

Öğrenci kartı kayıp ne yapmalıyım?

Kartınız kaybolduğunda kayıp bildirimi yapmanız ve katınızı kapattırmanız gerekmektedir. ALO 153'ü arayarak kayıp bildiriminiz yapmanız gerekmektedir. İstanbulkart kaybolduğunda kart kapatma talebinde bulunmamanız halinde, kartınızı bir başkası kullanabilir.

Eshot Öğrenci kimlik kartımı kaybettim ne yapmalıyım?

KARTLARIN ZAYİ EDİLMESİ, ÇALINMASI VE YIPRANMASI DURUMUNDA
  1. Vakıflar Bankasına kesinlikle para yatırılmayacak, Ulaşım Kartları Şube Müdürlüğü'ne şahsen başvuru yapılarak tekrar kart alınabilecektir.
  2. Kayıp, çalıntı yada yıpranma nedeniyle kart yenileme bedeli Öğrenci kartı ve Öğretmen kartı için 20 TL'dir.
Daha fazla öğe...