Ufuk Bayraktar Dağ 2 ne kadar kazandı?

İçindekiler:

  1. Ufuk Bayraktar Dağ 2 ne kadar kazandı?
  2. Dağ 2 ne kadar gişe yaptı?
  3. Dağ 2 kaç milyon izlendi?
  4. Dağ 2 imdb puanı kaç?
  5. Dağ filmi konusu nedir?

Ufuk Bayraktar Dağ 2 ne kadar kazandı?

Toplamda 17 Milyon hasılat yapan Dağ 2 filmi, ücretini gişe üzerinden alacak olan Ufuk Bayraktar'a yaradı. Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar ve Murat Serezli'nin rol aldığı, dokuzuncu haftasındaki Dağ 2 toplamda 17 milyon TL gişe yapan filmin rekor kazancı oyuncu Ufuk Bayraktar'a yaradı.

Dağ 2 ne kadar gişe yaptı?

IŞİD tarafından infaz edilecek olan bir gazeteciyi kurtarmak için düzenlenen askeri operasyonu konu alan Dağ 2 filminin 17 haftalık gişe rakamı belli oldu. Box Office Türkiye rakamlarına göre, filmi vizyonda olduğu süre içerisinde 3 milyon 5 kişi izlerken, toplam hasılat 40 milyon 6 liraya ulaştı.

Dağ 2 kaç milyon izlendi?

Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Murat Serezli ve Ahu Türkpençe'nin üstlendiği ve 2016 yılında vizyona giren Dağ 2,toplamda 3.6 milyon kişi tarafından izlendi.

Dağ 2 imdb puanı kaç?

Dağ 2 IMDB'den 10 puan almayı başardı. Gişede başarı kazanan Dağ filminin devam halkası Dağ 2 şu aralar sinemalarda fırtına gibi esiyor.

Dağ filmi konusu nedir?

Senaristliğini ve yönetmenliğini Büşra filmiyle de tanıdığımız Alper Çağlar'ın üstlendiği yapım, amansız hava koşulları ve coğrafyaya rağmen hayatta kalarak vatanı korumaya çalışan bir grup askerin hikayesini anlatıyor.