Orjinal tuz lambası nasıl anlaşılır?

İçindekiler:

  1. Orjinal tuz lambası nasıl anlaşılır?
  2. Tuz lambalarının fiyatları ne kadar?
  3. Tuz Lambası neden su akıtır?
  4. Tuz Lambasi nasil temizlenir?
  5. Tuz Lambası ne kadar elektrik yakar?

Orjinal tuz lambası nasıl anlaşılır?

Genel olarak bir tuz lambası orta pembe ila turuncu renktedir. İçerisinde yer alan tuz, yararlı minerallere sahip olduğu için orijinal tuz lambası loş bir ışık yayar. Bu nedenle, tuz lambası gereğinden fazla ışık yayarak bulundurduğunuz ortamı tamamen aydınlatacak kadar ışık yayıyorsa sahte olduğu anlamına gelir.

Tuz lambalarının fiyatları ne kadar?

Genel olarak Himalaya tuzu ve Çankırı doğal tuzundan üretilen tuz lambaları hepsiburada.com'da 20 TL ile 300 TL arasında değişmektedir.

Tuz Lambası neden su akıtır?

Aldığınız doğal tuz lambasının alt kısmında su birikmeye başlamasının nedeni kaya tuzunun güçlü bir nem çekici(higroskopik etki) özelliğe sahip olmasıyla ilgilidir. Şayet lamba yakılmazsa tuz ısınamayacağı için çektiği nem ile birlikte sulanmaya başlayacaktır.

Tuz Lambasi nasil temizlenir?

Tuz lambası 2 günde bir olmak üzere nemli bir bezle bastırmadan ovalayarak temizlenebilmektedir. Bezin kesinlikle çok ıslak ya da çok kuru olmamasına dikkat edilmelidir. Bezin üzerindeki ıslaklık seviyesinin minimum düzeyde olmasına dikkat edilmelidir.

Tuz Lambası ne kadar elektrik yakar?

Merhaba İnci Hanım, tuz lambasının sürekli aktif olarak kullanılması durumunda elektrik tüketimi aylık 5-10 TL civarında yansıyabilecektir.