Uludağ Üniversitesi transkript nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Uludağ Üniversitesi transkript nasıl alınır?
  2. Uludağ Üniversitesi online eğitim nasıl olacak?
  3. Uludağ Üniversitesi öğrenci işleri kaça kadar açık?
  4. Bursa Uludağ Üniversitesi öğrenci Belgesi nasıl alınır?
  5. Uludağ Üniversitesi hafta sonu açık mı?
  6. Uludağ Üniversitesi Diploma nasıl alırım?
  7. Öğrenci katkı payı nereye ödenir?
  8. Uludağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?

Uludağ Üniversitesi transkript nasıl alınır?

Tamamlanan çalışma kapsamında ülkemizdeki bütün üniversitelerde, Lisans ve Lisansüstünde hali hazırda öğrenci olan ve mezun olacak öğrenciler transkript belgelerini, YÖK'ün e-devlet kapısı üzerindeki alana giriş yaparak “Transkript Belgesi Sorgulama” kısmından ücretsiz, kolay ve hızlı bir şekilde temin edebilecek.

Uludağ Üniversitesi online eğitim nasıl olacak?

Online eğitim süresince dersler GOOGLE MEET üzerinden canlı olarak yürütülecektir. Dersin öğretim üyesi kendi takviminde tanımladığı derse ilişkin her hafta sizlere otomatik olarak ders başlamadan 10-15 dakika önce gönderilecek linke tıklayıp, canlı derse katılabilirsiniz.

Uludağ Üniversitesi öğrenci işleri kaça kadar açık?

ÇALIŞMA SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK. BURSA VALİLİĞİ'NİN ALMIŞ OLDUĞU KARAR DOĞRULTUSUNDA ÜNİVERSİTEMİZDE MESAİ SAATLERİ 10:00 – 16:00 OLARAK DEĞİŞTİRİLMİŞTİR.

Bursa Uludağ Üniversitesi öğrenci Belgesi nasıl alınır?

Yükseköğretim Kurulunun yürüttüğü Yükseköğretim Bilgi Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında öğrenci belgeleri https://www.turkiye.gov.tr/ (e-Devlet Kapısı) adresi üzerinden alınabilmektedir.

Uludağ Üniversitesi hafta sonu açık mı?

Cumartesi-Pazar: 10.00 - 19.00 Not: Hafta içi saat 17.00 sonrası ve Hafta sonu sadece Ödünç Verme, Kitap Salonları ve Okuma Salonları açık olacaktır.

Uludağ Üniversitesi Diploma nasıl alırım?

Dilekçe verildikten 1 gün sonra Lise Diploması hazırlanarak Öğrenci işleri Bürosu'ndan teslim alınacaktır. Öğrenci Belgesi/Askerli Tecil Belgesi (EK-C2) almak isteyen öğrenciler, Diploma Bürosuna Öğrenci Kimlik Kartları ile başvuruda bulunarak aynı anda belgeyi alabilirler.

Öğrenci katkı payı nereye ödenir?

Öğrenci katkı payı öğrenci tarafından T.C. Ziraat Bankası ATM 'lerinden TC Kimlik numaraları ile iki taksit halinde yıllık olarak ödenir.(akademik takvimde belirtilen kayıt yenileme dönemlerinde (Güz ve Bahar yarıyılları başında) Ödeme dekontu/ makbuzu bir yere teslim etmenize gerek yoktur.

Uludağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?

2020-2021 Eğitim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemizde lisans öğretimi Üniversite Senatosu'nun 07.09.2020 tarihli kararına göre uzaktan/online eğitim olacaktır.