TEMA Vakfına mesajla Nasıl bağış yapılır?

İçindekiler:

  1. TEMA Vakfına mesajla Nasıl bağış yapılır?
  2. TEMA Vakfına Nasıl Bağış Yapabilirim?
  3. TEMA 10 TL bağış nasıl yapılır?
  4. TEMA Vakfına fidan bağışı kaç TL?
  5. Temaya bağış nasıl yapılır SMS ile?
  6. Tema Vakfina yapilan bagislar nereye gidiyor?

TEMA Vakfına mesajla Nasıl bağış yapılır?

Siz de TEMA yazıp 3464'e bir SMS göndererek kampanyamıza 8 TL katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca İş Bankası Levent Şubesi TR 00 31 no'lu hesabımıza havale ve EFT yoluyla bağış yapabilirsiniz.

TEMA Vakfına Nasıl Bağış Yapabilirim?

İş Bankası hesaplarımıza şube kanalı ile elden nakit bağış yatırılırken masraf alınmaması için gişe görevlisine "TEMA Vakfı'na 'NAR' bağış ekranlarını kullanarak bağış yapmak istediğinizi" belirtebilir ve yukarıdaki tabloda yer alan "Gişeye Söylenecek Hesap İsmi"ni gişe görevlisi ile paylaşabilirsiniz.

TEMA 10 TL bağış nasıl yapılır?

TEMA Vakfı, fidan bağışı yapmak isteyen herkes 3464'e TEMA yazıp SMS göndererek TEMA Vakfı'nın çocuklara yönelik doğa eğitimlerine 10 TL katkıda bulunabilecek. Bir çocuğun doğa eğitimlerinden faydalanabilmesi için gerekli tutar 10 TL. Yani her SMS bir çocuğun daha doğa eğitimi alması demek.

TEMA Vakfına fidan bağışı kaç TL?

FİDAN BAĞIŞI ÜCRETİ NE KADAR? Kampanyaya katılım "www.tema.org.tr" internet adresinden gerçekleşecek. Fidan Birim Bedeli 13 TL (En az 3 adet Fidan Bağışı ile işlem başlatılabilir.) Bu sayfada karşınıza çıkan "Bağış Yap" ekranına tıklayarak fidan bağışını yapabilirsiniz.

Temaya bağış nasıl yapılır SMS ile?

Dileyen herkes 3464'e TEMA yazıp SMS göndererek TEMA Vakfı'nın çocuklara yönelik doğa eğitimlerine 10 TL katkıda bulunabilecek. Bir çocuğun doğa eğitimlerinden faydalanabilmesi için gerekli tutar 10 TL.

Tema Vakfina yapilan bagislar nereye gidiyor?

Evet, bu defa da TEMA'ya bağışlar (Vakfın işlemesi için gerekli zorunlu giderler dışında) Tarım ve Orman Bakanlığına aktarılıyor.