Ttnet ProG nedir?

İçindekiler:

  1. Ttnet ProG nedir?
  2. Türk Telekom busuu nasıl kullanılır?
  3. Ttnet devlet mi?
  4. Ttnet altyapısı kime ait?
  5. Türk Telekom Ücretsiz McAfee nasıl kullanılır?
  6. Türk Telekom eğitim paketi nasıl kullanılır?
  7. Ttnet kime ait?
  8. Türk Telekom kime verildi?
  9. Türk Telekom ve TurkNet aynı mı?

Ttnet ProG nedir?

Profesyonellerin ihtiyacı olan ve iş dünyasında kabul gören tüm eğitimleri, kurumlara özel çözümlerle sunan profesyonel ve kişisel gelişim platformudur. 30 yıllık eğitim teknolojileri birikimiyle Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri AŞ tarafından geliştirilmiştir.

Türk Telekom busuu nasıl kullanılır?

Busuu Premium Dil Eğitim Paketi: Busuu online dil eğitim platformudur. Busuu Premium Paket 12 dili kapsamaktadır. 12 dil içerisinden 1 tanesi seçilerek ilerlenebilir. Yararlanabilmek için www.turktelekomakademi.com.tr adresinden Tek Şifre ile giriş yapılması gerekmektedir.

Ttnet devlet mi?

Türk Telekomünikasyon A.Ş. hisselerinin U'i LYY (LYY Telekomünikasyon A.Ş. )., %'i T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na ve %5'i Türkiye Varlık Fonu'na aittir.

Ttnet altyapısı kime ait?

Türkiye'de tüm internet servis sağlayıcıları kendi fiber optik şebekeleri dışında ortak altyapı kullanır. Evlerden santrallere kadar ulaşan bakır kablo tesisatın işletmesinden ve bakımından Türk Telekom sorumludur.

Türk Telekom Ücretsiz McAfee nasıl kullanılır?

Türk Telekom Güvenlik McAfee Antivirüs Plus (3 Lisans) https://www.turktelekomguvenlik.com ' den Tek Şifre ile giriş yaptıktan sonra Virüs Koruma sayfasında HEMEN İNDİR sekmesine tıklayın. Açılan sayfada kurulum yazılımını indirebilir ve ücretsiz olarak lisanslarınızı etkinleştirebilirsiniz.

Türk Telekom eğitim paketi nasıl kullanılır?

Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Ttnet kime ait?

Türk Telekom TTNET/Üst kuruluşları

Türk Telekom kime verildi?

Türk Telekom'un hisselerinin yüzde 55'i LYY (LYY Telekomünikasyon A.Ş.), %25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na ve %5'i Türkiye Varlık Fonu'na aittir. Geriye kalan yüzde 15'lik hissesi halka arz edilmiştir. Türk Telekom hisseleri Mayıs 2008 itibarıyla Borsa İstanbul'da (BİST) işlem görmektedir.

Türk Telekom ve TurkNet aynı mı?

Hayır, TurkNet ayrı şirket, Türk Telekom ayrı şirket. Biz 21 yıldır Türkiye'de alternatif telekom operatörü olarak faaliyet veriyoruz.