Makasla kaş alınır mı?

İçindekiler:

  1. Makasla kaş alınır mı?
  2. Yüz Kremi kaşa sürülür mü?
  3. Kaş almak için ne yapmalıyız?
  4. Yüz kremi nasıl kullanılır?
  5. Nemlendirici kaşa sürülür mü?

Makasla kaş alınır mı?

- Kaşlarınız çok sert ve kalın olmadığı sürece makas kullanmamaya çalışın. Şekil vermekte zorlanacağınız kadar kalın telli ve inatçı kaşlarınız varsa göz yapınıza göre etrafında ki tüyleri alın ve kaş fırçası yardımıyla kaşınızı aşağı doğru tarayın.

Yüz Kremi kaşa sürülür mü?

Kaş bölgenize losyon, jel, güneş kremi, fondöten veya nemlendirici gibi ürünler sürmekten kaçının. Bu ürünler kaşlarınızın dökülmesine neden olabilir veya uzamasına engelleyebilir.

Kaş almak için ne yapmalıyız?

Kaşlarınızı alırken ihtiyacınız olan yalnıza 3 malzeme vardır. Kaş tarağı, cımbız ve ayna.. Kaşlarınızın doğal halini bozmak istemiyorsanız mutlaka tarakla onarlı yukarı ve dışa doğru uzama yönünde tarayarak işe başlamalısınız. Ardından göz kapağınızın üst bölümüne gelen kaşlarınızı cımbız yardımıyla alabilirsiniz.

Yüz kremi nasıl kullanılır?

Nemlendirici kremleri kullanırken yüzümüzün belli noktalarına bir miktar alıp sürdükten sonra cildin yer çekimine karşı direnç göstermesine destek olacak şekilde yani yukarı doğru hafif masaj hareketleri ile uygulamalıyız.

Nemlendirici kaşa sürülür mü?

Kaş bölgenize losyon, jel, güneş kremi, fondöten veya nemlendirici gibi ürünler sürmekten kaçının. Bu ürünler kaşlarınızın dökülmesine neden olabilir veya uzamasına engelleyebilir. Kaşlarımıza hep cildimizin bir parçası gibi düşünüyoruz fakat o bölgeyi aslında saç gibi düşünmemiz gerekiyor.