Sinekler en cok neye gelir?

İçindekiler:

  1. Sinekler en cok neye gelir?
  2. Kara sinekleri nasıl yok ederiz?
  3. Sinek spreyi nasıl yapılır?
  4. Sivrisinek kovucu sprey nasıl yapılır?
  5. Sivrisinek Kovucu Nasıl Yapılır?
  6. Evi Sineklerden nasıl kurtulurum?

Sinekler en cok neye gelir?

Sinekler özellikle terdeki laktik asit, ürik asit, amonyak ve diğer maddelere geliyorlar. Bu egzersizle olabileceği gibi bazı kişilerin genetik olarak bunu daha çok sağladığı üzerine de çalışmalar sürdürülüyor.

Kara sinekleri nasıl yok ederiz?

Yarım bardak elma sirkesini 20 damla biberiye yağı, 10 damla lavanta yağı ve 10 adet karanfil ile karıştırın. Hazırladığınız karışımı bir litre suya dökerek iyice karıştırın. bu karışımı elbiselerinize ve vücudunuza uygulayabilirsiniz. Karanfilin kokusu sinekler tarafından sevilmeyen bir kokudur.

Sinek spreyi nasıl yapılır?

Aromatik yağlar kullanılarak sinek kovucu bir karışım hazırlanması için bir sprey şişesi su ile doldurulmalıdır. Daha sonra da sprey şişesinin içerisine istenen aromatik yağlardan birisinden 40-50 damla kadar ilave edilmelidir. Sprey başlığı kapatıldıktan ve şişe iyice çalkalandıktan sonra kullanıma hazırdır.

Sivrisinek kovucu sprey nasıl yapılır?

Odalara sineklerin gelmesini engellemek için;
  1. 10 damla limon yağı
  2. 10 damla lavanta yağı
  3. 5 damla nane yağı
  4. 5 damla citronella yağı
  5. 2 çay kaşığı himalaya tuzu (her kullanımdan önce çalkalasanız bile, yağ ve su karışmayacak ve püskürtme yapacağınız tek şey su olacaktır. ...
  6. 1/4 su bardağı kaynatılmış soğutulmuş su.

Sivrisinek Kovucu Nasıl Yapılır?

  1. 1 adet limon üzerine karanfilleri saplayın ve bulunduğunuz ortama koyun. Yaydığı koku sayesinde sinekleri uzak tutacaktır.
  2. Aynı şekilde biriktirdiğiniz limon kabuklarını bir kapta biriktirin ve üzerine karanfil serpiştirin. Yine aynı etkiyi yapacaktır.

Evi Sineklerden nasıl kurtulurum?

Sinekler sabuna gelecek ve suda boğulacaktır.
  1. En iyi sonuçlar için meyve kokulu bir bulaşık deterjanı kullan. Örneğin, elma ya da limon kokulu deterjanlar daha iyi sonuçlar verebilir.
  2. Pek fazla sinek yakalamıyor gibiysen bir ya da iki damla elma sirkesi ekle. Sirke, sinekleri kavanoza çekecektir.