Parallel Space WhatsApp nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Parallel Space WhatsApp nasıl kullanılır?
  2. Parallel space nedir ne işe yarar?
  3. Dual Space ne işe yarar?
  4. Parallel space yerine ne kullanılır?
  5. Parallel Space 64 bit support nedir?
  6. WhatsApp uygulaması iki telefonda kullanılır mı?
  7. Parallel Space APK ne işe yarar?
  8. Parallel Space 64Bit Support nedir?
  9. WhatsApp'ı aynı anda 2 kişi kullanabilir mi?
  10. Paralel Hesaplama nedir?
  11. WhatsApp bir başkası girebilir mi?

Parallel Space WhatsApp nasıl kullanılır?

Parallel Space-Çoklu hesap uygulamasını indirin. Uygulamayı başlatın ve WhatsApp seçeneğinin yanındaki “Ekle” butonuna dokunun. Cihazınızda yaratılan yeni bir alana WhatsApp uygulaması eklenecek. Telefon numaranızı girerek yeni bir WhatsApp hesabı oluşturun.

Parallel space nedir ne işe yarar?

Parallel Space aynı uygulama üzerinden farklı hesaplar açmanıza yardımcı oluyor. ... İki farklı Facebook hesabı kullanıyorsanız be ikisinden de arkadaşlarınıza mesaj atmanız gerekiyorsa o zaman Parallel Space kullanacaksınız. İki hesabınızı da aynı cihazda açmanıza yardımcı oluyor.

Dual Space ne işe yarar?

Parallel Space yoğun bir şekilde sosyal medya veya anlık mesajlaşma servislerini farklı hesaplar üzerinde kullananlar için son derece kullanışlı bir uygulama. ... Bu özelliğinden dolayı Parallel Space ile Android cihazınız üzerinde 2 WhatsApp hesabı kullanmanız mümkün olabiliyor.

Parallel space yerine ne kullanılır?

2Accounts uygulaması iki farklı mesajlaşma uygulaması, oyun ya da sosyal ağ hesaplarına erişim amacıyla geliştirilmiş başarılı bir uygulama. Parallel Space uygulaması gibi tek bir Android cihazda farklı hesaplara erişim sağlamanıza imkan veren uygulamada hesaplar arasında geçiş yapmak oldukça kolay.

Parallel Space 64 bit support nedir?

64-bit akıllı telefonlar için Parallel Space Lite Parallel Space Lite 64Bit Support, Parallel Space Lite'ı 64 bit cihazlarda kullanmanızı sağlayan bir eklentidir. ... Bu şekilde, aynı uygulamanın aynı akıllı telefonda iki kez açılmasını sağlayarak aynı anda birden fazla hesabı yönetebilirsiniz.

WhatsApp uygulaması iki telefonda kullanılır mı?

WhatsApp'ın aynı anda iki telefonda çalışmasını sağlamak için çok basit bir geçici çözüm var. Çözüm WhatsApp Web ve WhatsApp uygulamasını her iki telefonda da kullanmanıza izin vermese de bir tarayıcı kullanarak aynı hesaba ayrı cihazlarda erişmenizi sağlıyor. ... Artık WhatsApp'ı her iki telefonda da kullanabilirsiniz.

Parallel Space APK ne işe yarar?

telefonda aynı uygulamadan iki tane kullanmaya izin veren android uygulaması. bu sayede aynı cihazda iki whatsapp hesabı idare edebilirsiniz.

Parallel Space 64Bit Support nedir?

64-bit akıllı telefonlar için Parallel Space Lite Parallel Space Lite 64Bit Support, Parallel Space Lite'ı 64 bit cihazlarda kullanmanızı sağlayan bir eklentidir. ... Uygulama ayrıca root ayrıcalıkları gerektirmez, bu nedenle herhangi bir Android akıllı telefon üzerinde çalıştırabilirsiniz.

WhatsApp'ı aynı anda 2 kişi kullanabilir mi?

WhatsApp'ın aynı anda iki telefonda çalışmasını sağlamak için çok basit bir geçici çözüm var. Çözüm WhatsApp Web ve WhatsApp uygulamasını her iki telefonda da kullanmanıza izin vermese de bir tarayıcı kullanarak aynı hesaba ayrı cihazlarda erişmenizi sağlıyor. ... Artık WhatsApp'ı her iki telefonda da kullanabilirsiniz.

Paralel Hesaplama nedir?

Paralel hesaplama, ya da Koşut hesaplama, aynı görevin (parçalara bölünmüş ve uyarlanmış), sonuçları daha hızlı elde etmek için çoklu işlemcilerde eş zamanlı olarak işletilmesidir. Bu fikir, problemlerin çözümünün ufak görev parçalarına bölünmesi ve bunların eş zamanlı olarak koordine edilmesine dayanır.

WhatsApp bir başkası girebilir mi?

WhatsApp SMS doğrulama kodunuzu arkadaşlarınız ve aileniz dahil olmak üzere asla hiç kimseyle paylaşmamalısınız. ... WhatsApp'ın uçtan uca şifreli olduğunu ve mesajların sadece cihazınızda depolandığını; bu sebeple başka bir cihazdan hesabınıza erişen kişilerin geçmiş sohbetlerinizi okuyamayacağını lütfen unutmayın.