Otomobil servis danışmanı ne kadar maaş alır?

İçindekiler:

  1. Otomobil servis danışmanı ne kadar maaş alır?
  2. Servis Danışmanı ne demek?
  3. Hasar Danışmanı ne iş yapar?
  4. Oto Servis ne yapar?
  5. Araba tamircisi ne kadar maaş alır?
  6. Otomotiv sektöründe satış danışmanı ne iş yapar?
  7. Mekanik Servis Danışmanı nedir?
  8. Araç Kabul Görevlisi ne iş yapar?
  9. Hasar danışmanlık Şirketleri yasal mi?
  10. Bedeni Hasar ne demek?
  11. Kaporta ustası ne kadar maaş alır?
  12. Market satış danışmanı ne iş yapar?
  13. 4419.07 meslek kodu nedir?
  14. Araç kabul ne demek?
  15. Hasar danışmanlık şirketi nedir?
  16. Gazi hasar nedir?
  17. Bedeni hasar sigortası ne demek?
  18. Bedeni hasar tazminatı nedir?

Otomobil servis danışmanı ne kadar maaş alır?

Otomotiv Servis Danışmanı maaşı ortalama aylık 3.860 - TL'dir. En düşük maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 4.750 - TL'dir.

Servis Danışmanı ne demek?

Servis Danışmanı müşteriyle atölye arasında onarım, bakım veya hasarla ilgili durumlarda atölye ile müşteri arasında bir köprü görevi görür. Müşteri geldiğinde isteklerini ve taleplerini belirleriz. ... Dolayısıyla Servis Danışmanları olarak markayı temsil eden, müşteri ile atölye arasında bağ kuran kişileriz.

Hasar Danışmanı ne iş yapar?

Hasar danışmanı, kaza yapan ya da araçlarında arıza meydana gelen müşterilerin arabalarını teslim almak ve tamir sürecini koordine etmekle sorumludur.

Oto Servis ne yapar?

Oto servis işletmemiz bir aracın tüm bakım ve onarımlarını üstlenen kuruluştur. Elindeki teknik ekipmanlar ve konusunda uzman personel yardımı ile araçlara her türlü müdahaleyi yapabilmektedirler. Son derece geniş bir hizmet yelpazesine sahip olmakla birlikte her ihtiyaca cevap verecek aletlerle donatılmışlardır.

Araba tamircisi ne kadar maaş alır?

Şehirden şehire değişiklik gösterse de ortalama bir oto tamircisi 8 bin TL kazanır.

Otomotiv sektöründe satış danışmanı ne iş yapar?

Müşterileri yeni ürünler, fiyatlar, kampanyalar vb. konularda bilgilendirir. ... Müşteri ihtiyaçları ve şirket politikaları doğrultusunda fiyat tekliflerini oluşturur ve müşterilere sunar, tekliflerin takibini yapar ve raporlar. Gerektiğinde gelen araçların teslim alınmasına yönelik işlemleri ve kontrolleri gerçekleştirir.

Mekanik Servis Danışmanı nedir?

Mekanik Servis Danışmanı; araç servise geldiğinde Müşteri Danışmanlarımız müşteriyi karşılayıp Servis Danışmanlarımıza yönlendiriyor. Servis Danışmanlarımız da müşterimizle beraber aracın servis süreci boyunca yapılacak tüm işlemlere atölye ve müşteri arasındaki geçişi sağlıyor.

Araç Kabul Görevlisi ne iş yapar?

Araç muayene istasyonlarında, istasyona gelen araçlar için emri açan, araç tiplerine göre etiket belirleyen kasa ve nakit akışının yönlendiren, müşteri ile olan ilişkileri yürüten nitelikli kişidir.

Hasar danışmanlık Şirketleri yasal mi?

Hasar danışmanlık şirketi veya her ne nam altında kurulmuş olursa olsun danışmanlık şirketlerine itibar edilmemesi gerekir. ... Ancak bu yasal bir durum değil, avukatın yapması gereken işi hasar danışmanlık firmaları adı altında şirketler, insanların haklarını gasp etmekteler“ dedi.

Bedeni Hasar ne demek?

Bedeni hasar, kaza sonucunda ortaya çıkabilecek yaralanma, sakatlık, maluliyet ve vefat gibi durumları ifade eder. Olası bir kaza durumunda bedeni hasarın sigorta şirketi tarafından karşılanması için yapmanız gereken birtakım işlemler vardır.

Kaporta ustası ne kadar maaş alır?

Otomotiv Kaporta İşçisi maaşı ortalama aylık 3.860 - TL'dir. En düşük maaşı 2.826 -TL, En yüksek ise 5.250 - TL'dir.

Market satış danışmanı ne iş yapar?

Alınan siparişlerinin zamanında müşteriye teslim edilmesini sağlamak, Müşterilerin ihtiyaç ve memnuniyetlerini belirlemek adına anket yapmak ya da yapılmasını sağlamak, Satışları güncel olarak takip etmek ve tespit edilen olumsuzluklar hakkında ilgili yöneticileri bilgilendirmek.

4419.07 meslek kodu nedir?

ISCO-08 Mesleklerin Uluslararası Standart Sınıflandırması göre; Araç Kabul Görevlisi Meslek Kodu “4419.07” olarak belirlenmiştir.

Araç kabul ne demek?

Müşteri Danışmanı'nız ile aracınızın başında bakım ile onarım taleplerinizi veya şikayetlerinizi aktardığınız “birebir” servis görüşmesine “Araç Kabul” hizmeti denir. Bu esnada iş emri üzerinde bakım ve onarım talepleriniz ve şikayetleriniz kayıt altına alınır.

Hasar danışmanlık şirketi nedir?

Hasar danışmanlık şirketi kişilerin Sigorta Hukuku açısından yapılabilecekler ile ilgili hukuki destek sağlayan şirketlerdir. ... Hasar danışmanı ise, kaza yapan ya da araçlarında arıza meydana gelen müşterilerin arabalarını teslim almak ve tamir sürecini koordine etmekle sorumludur.

Gazi hasar nedir?

GAZİ HASAR YÖNETİM ve DANIŞMANLIK HİZMETLERİ, kazalardan sonra meydana gelen maddi ve manevi mağduriyetleri profesyonel yönetimi ile hızlı ve güvenliir bir şekilde gidermek amacıyla faaliyet gösteren bir danışmanlık firmasıdır.

Bedeni hasar sigortası ne demek?

Trafik sigortası poliçesinde yer alan ruhsatlı araç herhangi bir kazaya karıştığında, sürücünün kusurlu olması halinde, karşı tarafta oluşan maddi ve bedeni hasarlar, Hazine Müsteşarlığı tarafından belirlenen limitlere göre sigorta şirketi tarafından karşılanır. ...

Bedeni hasar tazminatı nedir?

Hasar Fark Bedeli veya Hasar Farkı Tazminatı, kaza sonrası araçta meydana gelen maddi hasarın ve onarım giderlerinin karşılanmasına ilişkindir. Aracın kullanıma hazır hale gelebilmesi için yapılan onarım ve parça değişim giderleri bu tazminat konusunun kapsamına girmektedir.