Misi de nereye gidilir?

İçindekiler:

  1. Misi de nereye gidilir?
  2. Misi Köyü nere?
  3. Mudanya'dan Misi köyüne nasıl gidilir?
  4. Tarihi Misi köyüne nasıl gidilir?
  5. Bursa Gümüştepe Mahallesi nerede?
  6. Gölyazıya hangi otobüs gider?
  7. Bursa Gümüştepe nereye bağlı?
  8. Bursa Gölyazı ya nasıl gidilir?
  9. Gölyazıya metro ile nasıl gidilir?

Misi de nereye gidilir?

Misi Köyü Gezi Notları: Misi'de Gezilecek Yerler ve Yapılacaklar
  • #Misi Sokakları ve Misi'nin Renkli Evleri: Köydeki rengarenk ahşap evler fotoğraf çekmek için birebir. ...
  • #Misi'nin İpek Evi: ...
  • #Misi'nin Koza Evi: ...
  • #Misi Çocuk Kütüphanesi: ...
  • #Misi Etnografya Evi: ...
  • #Mysia Fotoğraf Müzesi: ...
  • #Misi Aile Çay Bahçesi: ...
  • #Misi'de Piknik:

Misi Köyü nere?

Bursa ilinin Nilüfer ilçesi sınırları içerisinde bulunur. Günümüzde Gümüştepe Mahallesi adıyla bilinmektedir. Köy, çok eski bir yerleşim yeri olup yaklaşık 2000 yıllık bir tarihi geçmişe sahiptir. Misi Köyü Bursa İl merkezine 12 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Mudanya'dan Misi köyüne nasıl gidilir?

İDO ile geliyorsanız Güzelyalı'dan 1/GY otobüs ile, BUDO ile geliyorsanız Mudanya İskelesi'nden 1M numaralı otobüs ile, Emek metro istasyonuna geldikten sonra metro ile Acemler durağında inerek B/20 numaralı otobüse bindiğinizde Misi Köyü'ne ulaşabilirsiniz.

Tarihi Misi köyüne nasıl gidilir?

Eski Rum Köyü olarak da bilinen bu köy, şehir merkezine 12 km uzaklıkta bulunuyor. Bu köye araçsız ulaşmak için, önce metro ile ”Acemler Durağı”na gelmeniz gerekiyor. Buradan B-20 otobüslerine binerek 10-15 dakikada köye ulaşabilirsiniz.

Bursa Gümüştepe Mahallesi nerede?

Gümüştepe Mahallesi 40.181648 enlem ve 28.975323 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Gümüştepe Mh. ve Nilüfer ilçesine bağlıdır. Gümüştepe Mahallesi haritası Bursa ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Gölyazıya hangi otobüs gider?

Bursa Gölyazı Minibüs: Bursa Büyükşehir Belediyesinin 5/G numaralı otobüsü Uludağ Üniversitesi Metro Durağı ile Gölyazı arasında seferler düzenliyor. Metroyla önce Uludağ Üniversitesine gidip Üniversite İstasyonu durağından 5G otobüsüne binin.

Bursa Gümüştepe nereye bağlı?

Semt/Mahalle olarak Gümüştepe Mh. ve Nilüfer ilçesine bağlıdır. Gümüştepe Mahallesi haritası Bursa ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Bursa Gölyazı ya nasıl gidilir?

Bursa'dan Gölyazı'ya nasıl gidilir: Bursa şehir merkezinden 39 km uzaklıkta bulunan Gölyazı'na özel araçlarınızla, Bursa-İzmir yönünü takip edip Uluabat Gölü tabelasından saparak rahatlıkla ulaşabileceğiniz. Yol Bursa'dan yaklaşık 1 saat sürüyor.

Gölyazıya metro ile nasıl gidilir?

Gölyazı Köyü Bursa'da Ulubat gölü kıyısında bulunmaktadır. Şehir Merkezi'nden Heykel'den Şehreküstü metro istasyonundan metroya binip Küçük Sanayi metro istasyonunda indikten sonra 5/G otobüs hattına aktarma yaparak Gölyazı Köyü'ne ulaşabilirsiniz.