Tam Kapanma da kuyumcular açık mı?

İçindekiler:

  1. Tam Kapanma da kuyumcular açık mı?
  2. Kuyumcular kaça kadar açık Kocaeli?
  3. 24 Temmuzda Kuyumcular açık mı?
  4. Kuyumcular hangi günler açık olur?
  5. 2021 15 Temmuz Kuyumcular açık mı?
  6. 15 Temmuz esnaf açık mı?
  7. Sokağa çıkma yasağında kuyumcular açık mı?

Tam Kapanma da kuyumcular açık mı?

Tam Kapanma ve Sokağa çıkma yasağında kuyumcular kapalı olacak. Kuyumcular yeni gelen tedbirlerle bu yasaklarda kapalı kalacak.

Kuyumcular kaça kadar açık Kocaeli?

Kocaeli Kuyumcular Derneği de çalışma saatini değiştirdi. Yapılan açıklamada ilimizdeki kuyumcular işyerlerini hafta içi 09.00-18.00 saatleri arasında açık tutacak.

24 Temmuzda Kuyumcular açık mı?

Kuyumcular Kurban Bayramı boyunca kapalı olacaklar. Kurban Bayramı'nın sona ermesi ile birlikte 24 Temmuz cumartesi günü kuyumcular yeniden hizmet verecekler.

Kuyumcular hangi günler açık olur?

KUYUMCULAR HAFTA SONU AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU? Kuyumcular hafta sonu Cumartesi günü açıktır, Pazar günleri ise kapalıdır.

2021 15 Temmuz Kuyumcular açık mı?

Kuyumcular Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi bayramlarda bayramın ilk günü kapalıdır. Arefe günü ise hizmet vermeye devam ederler. Öte yandan 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos, 15 Temmuz gibi resmi tatillerde kuyumcular açıktır.

15 Temmuz esnaf açık mı?

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü TBMM'de alınan kararla resmi tatil olarak ilan edilmişti. Bu sene çarşamba gününe denk gelen 15 Temmuz'da resmi tatil olacak ve kamu kurum ve kuruluşları kapalı olacak.

Sokağa çıkma yasağında kuyumcular açık mı?

Kamu personeline de görev bildirim belgesi düzenlenecek. TAM KAPANMA, SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA KUYUMCULAR AÇIK MI, ÇALIŞIYOR MU? Tam Kapanma ve Sokağa çıkma yasağında kuyumcular kapalı olacak. Kuyumcular yeni gelen tedbirlerle bu yasaklarda kapalı kalacak.