Ustura Kemal aslında kimdir?

İçindekiler:

  1. Ustura Kemal aslında kimdir?
  2. Ustura Kemal gerçek mı?
  3. Ustura Kemal nerede doğdu?
  4. Ustura Kemal kimdir nerelidir?

Ustura Kemal aslında kimdir?

Niyazi Taligacı, 1937 yılında Edirne'de dünyaya geldi. Gençlik yıllarında sinemada çalışırken oyuncu olmaya karar verdi ve 1955 yılında İstanbul'da yaşamaya başladı. Yönetmen Çetin İnaç ile tanıştıktan sonra oyunculuk kariyerine adım attı.

Ustura Kemal gerçek mı?

Ustura Kemal, ressam Haldun Sevel'in hazırladığı aynı isimli çizgi romanın kahramanıdır. Mütareke dönemi İstanbul'unda vatanperver bir kabadayının maceralarını konu alır. Çizer teknik olarak tarihi ve güncel fotoğrafları suluboya tekniği ile yeniden çizmektedir.

Ustura Kemal nerede doğdu?

Oyuncu, kabadayı, hayatı film ve dizilere, çizgi romanlara ilham kaynağı kişi. Gerçek adı Niyazi Taligacı'dır. 1937 yılında Edirne'de dünyaya geldi. Gençlik yıllarında sinemada çalışırken oyuncu olmaya karar verdi ve 1955 yılında İstanbul'da yaşamaya başladı.

Ustura Kemal kimdir nerelidir?

Gerçek adı Niyazi Taligacı'dır. 1937 yılında Edirne'de dünyaya geldi. Gençlik yıllarında sinemada çalışırken oyuncu olmaya karar verdi ve 1955 yılında İstanbul'da yaşamaya başladı. Yönetmen Çetin İnaç ile tanıştıktan sonra oyunculuk kariyerine adım attı.