American Express kredi kartı nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. American Express kredi kartı nasıl alınır?
  2. American Express kart ne ise yarar?
  3. Garanti American Express nerede kullanılır?
  4. Bonus Amex ne ise yarar?
  5. Troy Banka kartı nedir?
  6. American Express kart numarası kaç haneli?

American Express kredi kartı nasıl alınır?

American Express Card'a "Başvur" butonuna tıklayarak anında başvurabilirsiniz. Dilerseniz Garanti BBVA İnternet Bankacılığı'ndan, 4 Özel Bankacılık Hattı'ndan veya şubelerimizden de başvuruda bulunabilirsiniz.

American Express kart ne ise yarar?

Ekstra Bonus kazanabilmenize olanak tanıyan Bonus Amex kredi kartı, işlem taksitlendirme ve nakit avans benzeri Bonus ayrıcalıklarının tamamından yararlanabilmenizi sağlar. Ücretsiz Taksitli Nakit Avans ile formalitesiz, sabit taksitle ödeyebileceğiniz uygun faiz oranlarıyla nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayın.

Garanti American Express nerede kullanılır?

Bonus American Express kredi kartınızı kullanarak Garanti BBVA'nın yanı sıra Vakıfbank, İş Bankası, Denizbank ve TEB de dâhil olmak üzere dünya genelinde 1 milyondan fazla noktada işlem yapabilirsiniz.

Bonus Amex ne ise yarar?

Bonus American Express ile yapacağınız akaryakıt, market, restoran harcamalarınızın tamamında %1 ekstra bonus ve aylık olarak da toplamda 25 TL ekstra bonus elde edebilirsiniz. Her ay toplamda 2500 TL ve üzeri market, akaryakıt, restoran harcaması yaparak bir yılda ekstra 300 TL Bonus kazanabilirsiniz.

Troy Banka kartı nedir?

Troy Kart, Bankalararası Kart Merkezi (BKM) tarafından geliştirilip 2016 yılında hizmete sunulan yerli bir ödeme sistemidir. ... Troy Kart genellikle bilinen ve kullanılmakta olan Visa, MasterCard gibi, bankalar ve işletmeler arası para akışını sağlayan bir ödeme yöntemidir.

American Express kart numarası kaç haneli?

American Express kartlar diğer kredi kartlarından farklı olarak 16 yerine 15 haneli numaralardan oluştuğundan kart bilgisi giriş ekranlarınızın 15 haneyi de kabul edecek şekilde düzenlenmesi gerekmektedir.