Maximum mobil uygulaması nedir?

İçindekiler:

  1. Maximum mobil uygulaması nedir?
  2. 100 MaxiPuan kaç TL?
  3. Maximum mobili kimler kullanabilir?
  4. Maximum Mobil Öde Geç nasıl yapılır?
  5. Iş Bankası Maximum Mobil ne demek?
  6. Maximum Kart ücreti ne kadar?
  7. Maximum üye işyeri nedir?
  8. Maximum Genç Kart kimlere verilir?
  9. Maximum Temassız Öde Geç nasıl yapılır?
  10. Maximum Öde Geç nedir?
  11. Maximum Mobil ile ödeme nedir?
  12. Iş bankası maximum kart aidat var mı?

Maximum mobil uygulaması nedir?

Maximum Mobil'le anlaşmalı kurumların faturalarını anında ödeyebilirsiniz. Kredi kartlarınızla nerede ne harcama yaptığınızı anında görebilir ve borcunuzu hızlıca ödeyebilirsiniz. Kredi kartı harcamalarınızı kolayca taksitlendirebilir ya da erteleyebilirsiniz.

100 MaxiPuan kaç TL?

Örneğin; % 1 MaxiPuan(*) veren bir Maximum üye kuruluşundan yapacağınız 100 TL'lik alışverişinizde 1 TL değerinde MaxiPuan kazanırsınız​. Maximum Kart ile hem yurtiçinde, hem yurtdışında(**) Maximum üyesi olmayan işyerlerinden yapacağınız her 100 TL'lik alışverişinizde 1 Kuruş MaxiPuan kazanırsınız.

Maximum mobili kimler kullanabilir?

Maximum Mobil uygulaması hâlihazırda yalnızca bireysel kullanıcılar tarafından kullanılabilir.

Maximum Mobil Öde Geç nasıl yapılır?

- Maximum Mobil'e girerek Pazarama altında yer alan Araçta Ödeme menüsünü seçin ve Petrol Ofisi Öde Geç bölümüne girin. - Öde Geç aktivasyon bilgi ekranlarını takip edin. - Plakanızı girip başvurarak aktivasyonunuzu yapın. - Başvurunun alındığı bilgisi tarafınıza iletilecektir.

Iş Bankası Maximum Mobil ne demek?

Maximum Mobil; kart işlemlerini anında takip etme, kampanyalara tek tuşla katılım, lokasyon bazlı kampanya görüntüleme, kampanyaları takip etme, mobilden temassız veya QR ile hızlı ödeme, anında limit artırımı, nakit avans kullanımı, kartı geçici olarak kullanıma kapatma, sektörel bazlı alışverişlere kapatma ve anında ...

Maximum Kart ücreti ne kadar?

Yıllık kart ücreti ödemezsiniz. Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde üye işyerleri tarafından sunulan MaxiPuan ve taksit ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Bankamatik Kartı özelliği sayesinde kartınıza bağlı vadesiz hesaplarınıza ulaşabilir ve bireysel bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Maximum üye işyeri nedir?

Maximum İşyerim Uygulaması ile POS satışlarınıza dair tüm bilgilere anında ulaşabilir ve POS işlemlerinizi uygulama üzerinden hızlıca yönetebilirsiniz. Ticari Kart işlemlerinizi cebinizden hızlıca tamamlayarak yıl boyu müşterilerimize sunduğumuz sayısız kampanyayı takip edebilir, kampanyalara katılabilirsiniz.

Maximum Genç Kart kimlere verilir?

Maximum Genç kredi kartına kimler başvurabilir? 18-25 yaş arası ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim gören öğrenciler ve bu yaş arasında olup çalışan tüm gençler başvurabilir.

Maximum Temassız Öde Geç nasıl yapılır?

- Maximum Mobil'e girerek Pazarama altında yer alan Araçta Ödeme menüsünü seçin ve Petrol Ofisi Öde Geç bölümüne girin. - Öde Geç aktivasyon bilgi ekranlarını takip edin. - Plakanızı girip başvurarak aktivasyonunuzu yapın.

Maximum Öde Geç nedir?

tarihinden sonra üretilmiş olan tüm temassız özellikli Maximum kredi kartları herhangi bir aktivasyon işlemi yapılmasına gerek olmaksızın temassız öde-geç işlemlerinde kullanılabilecektir. Temassız özellikli Maximum kredi kartı ile otogaz, benzin ve dizel yakıt alımı gerçekleştirebilir.

Maximum Mobil ile ödeme nedir?

Maximum Mobil uygulaması üzerinden İş Bankası kartınızın Mobil Temassız özelliğini aktifleştirerek, Android 5.0 ve üzeri işletim sistemli NFC özelliğine sahip cep telefonlarınız ile temassız okuyucu özelliğine sahip tüm POS cihazlarınızda temassız alışveriş yapabilirsiniz.

Iş bankası maximum kart aidat var mı?

Yıllık kart ücreti ödemezsiniz. Maximum üye işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde üye işyerleri tarafından sunulan MaxiPuan ve taksit ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz. Bankamatik Kartı özelliği sayesinde kartınıza bağlı vadesiz hesaplarınıza ulaşabilir ve bireysel bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.