Çomü Übys nedir?

İçindekiler:

  1. Çomü Übys nedir?
  2. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Özel mi?
  3. Çomü nerede?
  4. Çomü işletme fakültesi nerede?
  5. Çomü Öğrenci girişi nasıl yapılır?
  6. Übys ne demek?
  7. Çomü yüz yüze mi?
  8. UBYS ye nasıl girilir?
  9. Çomü Öğrenci Numarası Nasıl Alınır?
  10. Übys ne işe yarar?
  11. Çomü harç paraları hangi banka?
  12. Çomü kaç öğrenci var?

Çomü Übys nedir?

ÇOMÜ akademisyenlerine ve personeline sunulan ubys , eduroam , kütüphane ve dosya paylaşım sistemi gibi hizmetlere erişim için kullanabileceğiniz bir hesap yönetim sistemidir.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Özel mi?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Türkiye'nin Çanakkale ilinde yer alan devlet üniversitesidir.

Çomü nerede?

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne bağlı Çanakkale merkezde yer alan kampüsün adıdır. Terzioğlu Yerleşkesi olarak da bilinir. Kepez ile Çanakkale merkez arasında yer alan yerleşkede Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörlüğü başta olmak üzere üniversitenin çok sayıda birimi yer almaktadır.

Çomü işletme fakültesi nerede?

Lütfen Bekleyiniz
E-posta :sbf@comu.edu.tr
Telefon 2 :Öğrenci İşleri Dahili: 12094
Faks :
Adres :Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Yerleşkesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü 17100 ÇANAKKALE / MERKEZ
Sosya Medya :
1 satır daha

Çomü Öğrenci girişi nasıl yapılır?

Üniversite Bilgi Yönetim Sistemine https://ubys.comu.edu.tr adresinden erişim sağlayabilirsiniz. ÜBYS sisteminde sertifikalı giriş bulunmamaktadır. ÇOMÜ Tek Hesap (eduroam) Kullanıcı ve Parolanızı kullanarak ÜBYS giriş yapabilirsiniz.

Übys ne demek?

Kalkınma Bakanlığı'nın ''Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi'' Projesi kapsamında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi tarafından geliştirilen Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde de kullanılmaya başlayacak.

Çomü yüz yüze mi?

Karar-01) Üniversitemizde 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı derslerinin tarihinde “Yüz Yüze Eğitim Modeli” ile başlamasına, ... 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı'nda tüm sınavların (arasınav, final ve bütünleme) yüz yüze yapılmasına, Oy birliği ile karar verilmiştir.

UBYS ye nasıl girilir?

Üniversite Bilgi Yönetim Sistemine https://ubys.comu.edu.tr adresinden erişim sağlayabilirsiniz. ÜBYS sisteminde sertifikalı giriş bulunmamaktadır. ÇOMÜ Tek Hesap (eduroam) Kullanıcı ve Parolanızı kullanarak ÜBYS giriş yapabilirsiniz.

Çomü Öğrenci Numarası Nasıl Alınır?

Üniversitemizin https://ogrenciisleri.comu.edu.tr/ internet adresinden "Öğrenci No Sorgulama" bölümünü tıklayarak, karşınıza gelen kutucuğa "T.C. Kimlik Numaranızı" yazınız. Tamam düğmesine tıklayarak, Öğrenci Numaranızı öğreniniz.

Übys ne işe yarar?

ÜBYS, Üniversite bütçesine büyük para tasarrufu sağlamasının yanı sıra kullanıcı için işlem kolaylığı, veri güvenliği ve zaman anlamında da avantajlara sahip. ... Yani her hangi bir kullanıcı bir programa bilgi girişi yaptığı zaman bu bilgi diğer programlarda da görünür olacak.

Çomü harç paraları hangi banka?

Ziraat Bankası Onsekiz Mart Üniversitesi Şubesindeki ÇOMÜ diploma hesabına 30 TL yatırması gerekmektedir.

Çomü kaç öğrenci var?

Üniversitemize bağlı 7 tanesi Çanakkale merkez ilçede olmak üzere 15 yerleşke bulunmaktadır. 2018 yılı verilerine göre üniversitemizde 49.169 öğrenci eğitim-öğretim alırken, 1617 akademik personel görev yapmaktadır.