NTbiotic kapsül ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. NTbiotic kapsül ne işe yarar?
  2. NT probiyotik nedir?
  3. Probiyotikler zararlı mı?
  4. Pro probiyotik nasıl kullanılır?
  5. Synbio Trench kapsül ne işe yarar?
  6. NT biotic kaç lira?
  7. Provim Daily ne işe yarar?
  8. Probiyotik kaç gün kullanılmalı?

NTbiotic kapsül ne işe yarar?

NTbiotic kapsül 45 milyar canlı probiyotik bakteri içeren bir gıda takviyesidir. Ntbiotic kapsül ne için kullanılır? Bu ürün bir gıda takviyesidir ve beslenme desteği olarak kullanılır.

NT probiyotik nedir?

NT Biotic; probiyotik ve prebiyotik içeren takviye edici gıdadır. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.

Probiyotikler zararlı mı?

Eğer nasıl olsa zararı yok diye düşünerek yanlış probiyotik kullanılırsa kabızlık daha da artabilir, gaz ve şişkinlik sorunu yaşanabilir veya SİBO ( ince bağırsakta aşırı bakteri çoğalması ) gibi rahatsızlıklar daha da şiddetlenebilir.

Pro probiyotik nasıl kullanılır?

Pro-Probiotic; sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Tavsiye edilen günlük kullanım dozu: Günde 1 kapsül soğuk içecekle birlikte alınız. Sıcak içecekler ile alınmamalıdır. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız.

Synbio Trench kapsül ne işe yarar?

Açıklama: SYNBIOTIC 30 Kapsül bir takviye edici gıda olarak probiyotik mikroorganizma + Beta Glukan + 400 mg Prebiyotik bir bileşen olan İnülin içermektedir. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olmaktadır.

NT biotic kaç lira?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 192,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 175,00 TLŞu Andaki Fiyat: 180,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 12 TL (%6) daha ucuz.

Provim Daily ne işe yarar?

PROVIM DAILY, çocuklarda ve yetişkinlerde çeşitli sebeplerle bozulmuş bağırsak mikrobiyatasının yeniden oluşturulmasına ve bağırsak florası bozulmasına bağlı rahatsızlıklarının önlenmesinde kullanılır. Bağışıklık sistemini ve sindirim sistemini desteklemeye yardımcı olur.

Probiyotik kaç gün kullanılmalı?

Probiyotikler hemen etki göstermezler, etkilerini görebilmek için en az 2 hafta düzenli kullanılmalı.