Vakko Wedding kaç para?

İçindekiler:

  1. Vakko Wedding kaç para?
  2. Gelinlik siparişi ne zaman verilir?
  3. Gelinlik ne kadar süre önce alınmalı?
  4. Gelinlik seçmeye giderken ne giyilir?

Vakko Wedding kaç para?

Vakko Wedding fiyat aralığı oldukça geniş diyebiliriz. Çünkü Vakko Wedding gelinlik fiyatları 5.000 TL'den başlayarak 250.000 TL'ye kadar yükselebiliyor.

Gelinlik siparişi ne zaman verilir?

Hiçbir şeyi aceleye getirmeden, mükemmel sonuca ulaşabilmek için düğüne en az üç ay kala gelinliğini seçmen gerek. Tarzına ve bütçene en uygun gelen markaları ya da tasarımcıyı belirledikten sonra, düğün tarihinden maksimum 6 ay, minimum 3 ay önce gelinlik randevunu alarak beğendiğin modelleri deneyebilirsin.

Gelinlik ne kadar süre önce alınmalı?

Bu konudaki tavsiyemiz düğünden 6 ay önce gelinlik araştırmalarına ve alışverişine başlaman yönünde. Eğer hazır gelinlik almayı düşünüyorsan bu süreyi biraz daha kısaltabilirsin ama özel dikim gelinlik için 6 ayı mutlaka göz önünde bulundurmanda fayda var.

Gelinlik seçmeye giderken ne giyilir?

Elbiseye uygun korse ve iç çamaşırları giyin Bu yüzden gelinlik bakmaya giderken yanınıza korse ve askısız elbise sütyeni alın ki, elbise üzerinize doğru şekilde otursun. Eğer tam olarak nasıl bir gelinlik istediğinizi bilmiyorsanız, o zaman yanınıza birkaç farklı çamaşır, korse ve çorap alın.