Kablonet internet gitti ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Kablonet internet gitti ne yapmalıyım?
  2. Kablonet ariza var mi?
  3. Kablonet kesilen internet ne zaman açılır?
  4. KabloTV için internet gerekir mi?
  5. Kablonet internet nasıl bağlanır?
  6. Kablo TV hangi illerde var?

Kablonet internet gitti ne yapmalıyım?

Türksat kablonet internet kullanıcısıysanız ve internet bağlantınızda sorun varsa, 44 44 Kablonet müşteri hizmetleri telefon numarasını arayarak arıza kaydı oluşturabilir, arızanız bölgesel çapta değilse en kısa sürede internet bağlantı sorununuzu çözümletmek için destek alabilirsiniz.

Kablonet ariza var mi?

Türksat Kablonet, KabloTV Arızası ile karşılaşmanız durumunda 7/24 hizmet vermekte olan 0850 804 44 44numaralı Türksat Kablo çağrı merkezini arayabilirsiniz.

Kablonet kesilen internet ne zaman açılır?

* Değerli müşterimiz, İnternet hizmetiniz en geç 1 saat içerisinde aktif hale gelecektir, internet hizmetinizin 1 saat içerisinde aktif hale gelmemesi durumda 44 44 no'lu çağrı merkezimizle irtibata geçebilirsiniz.

KabloTV için internet gerekir mi?

KabloTV aboneleri, içinde HD (yüksek çözünürlüklü) kanalların da bulunduğu 210'un üzerinde kanalı üstün görüntü ve ses ile izleyebilmektedirler. Tek kablo üzerinden tv, internet ve sabit telefon hizmetini alabilirsiniz. KabloTV çanak anten gerektirmez. Bağlantınız, Analog Kablo TV hattı üzerinden gerçekleştirilir.

Kablonet internet nasıl bağlanır?

Kablonet Çalışma Sistemi Evin dışından aktif ve canlı kabloya bağlanan bir koaksiyel kablo, daha sonra evin içine takip edilir ve kullanıcı tarafında, internet kablo bağlantınız modeminize veya WiFi yönlendiricinize bağlanır. Bu cihazlar, internete bağlamanıza izin veren ağ geçididir.

Kablo TV hangi illerde var?

Kablo TV ve Uydunet Hizmetinin Verildiği Şehirler Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Edirne, Eskişehir, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Samsun, Tekirdağ, Yalova, Zonguldak illerinde KabloTV, Uydunet ve Teledünya hizmeti verilmektedir.