Bergama Halk pazarı hangi gün?

İçindekiler:

  1. Bergama Halk pazarı hangi gün?
  2. Kınık semt pazarı hangi gün?
  3. Izmir dikili pazarı hangi gün?
  4. Çandarlının pazarı ne zaman?
  5. Bergama pazarı ne zaman kuruluyor?
  6. Yalova Altınova pazarı hangi gün?
  7. Izmir Seferihisar Köy pazarı hangi gün?
  8. Yalova Çiftlikköy semt pazarı hangi gün?
  9. Balıkesir eski cumartesi pazarı nerede?
  10. Selçuk pazarı hangi günler?

Bergama Halk pazarı hangi gün?

İlçedeki İttihat-i Terakki Meydanı'nda (Domuz Alanı) her cumartesi günü kurulacak açık hava pazarında üreticilerin kendi köyünde yetiştirdiği doğal ve geleneksel köy ürünleri ilk elden tüketiciye sunulacak.

Kınık semt pazarı hangi gün?

Kınık Pazarı'nda Alışveriş Yapın Cuma günleri kurulan bu pazarda, ayrıca hediyelik eşya alışverişi yapmak da mümkündür.

Izmir dikili pazarı hangi gün?

Vatandaşımızın, esnafımızın yanındayız Dikilililerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, “Dikili'mizde hali hazırda Salı günleri kurulan sebze ve meyve pazar yerimiz bulunmakta.

Çandarlının pazarı ne zaman?

Cuma günleri Çandarlı'nın semt pazarı kurulur.

Bergama pazarı ne zaman kuruluyor?

Vatandaşlarımızın yerel ve doğal ürünlere kolay ulaşımının sağlanması ve merkez dışı mahalle sakinlerinin ekonomilerine katkı konulması amacıyla oluşturulan Üretici Köy Pazarı her Cuma günü kurulmaktadır.

Yalova Altınova pazarı hangi gün?

Her Salı günü kurulacak olan pazaryeri halka hizmet verecek. Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimizdeki gelişimin en büyük pay sahibi olan Yalova Belediyesi yaptığı hizmetlerle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Izmir Seferihisar Köy pazarı hangi gün?

ÜRETİCİ PAZARIMIZ:Her salı Köypazarı binamızın önünde 9 köyden gelen yaklaşık 120 çifçinin katılımıyla hizmet vermektedir.

Yalova Çiftlikköy semt pazarı hangi gün?

Salı ve Perşembe günleri Çiftlikköy sosyete pazarında açık olacak olan üretici pazarı Temmuzun ilk haftasından itibaren Salı günleri Yalova pazaryerinde, Cuma günleri ise Adnan Menderes mahallesindeki Nedret Ayaz kapalı pazaryerinde de hizmete başlayacak.

Balıkesir eski cumartesi pazarı nerede?

“Şehrimizde Pazartesi ve Salı günleri Oruçgazi Mahallesi, Koray Lisesi yanında, Çarşamba günleri Gaziosmanpaşa Mahallesi, Perşembe Karaoğlan Mahallesi Karaoğlan Cami yanı, Cuma günleri Kayabey Mahallesi Bağlar Sokakta, Gümüşçeşme Mahallesi Ofis Caddesinde, Cumartesi günleri Cumartesi pazarı Kasaplar Mahallesi Döşeme ...

Selçuk pazarı hangi günler?

Selçuk'ta neredeyse her gün bir pazar kuruluyor. İlçenin ana pazarı konumunda olan Cumartesi Pazarı ve yıllardır kurulan Çarşamba Pazarına ek olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde de Pazartesi günleri faaliyet gösterecek olan bir pazar kurulmaya başlandı.