Kaleidon 30 nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Kaleidon 30 nedir ne işe yarar?
  2. Kaleidon 60 ilaç ne için kullanılır?
  3. Kaleidon 60 saşe nasıl kullanılır?
  4. Kaleidon Probiyotik damla nasıl kullanılır?
  5. Kaleidon damla kac damla kullanılır?
  6. Kaleidon damla bebeklerde kaç damla kullanılır?
  7. Kaleidon 5 ml damla nasıl kullanılır?

Kaleidon 30 nedir ne işe yarar?

Kaleidon probiyotik, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı mikroorganizma içerir. Kaleidon, bağırsağın dengesini geri getirmek için Lactobacillus rhamnosus GG (LbGG) suşu içerir.

Kaleidon 60 ilaç ne için kullanılır?

Probiyotik Mikroorganizma içeren takviye edici gıda. 6 milyar Lactobacillus rhamnosus GG mikroorganizma içerir. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur.

Kaleidon 60 saşe nasıl kullanılır?

Kullanım Bilgisi: Günde 1 şase Kaleidon 60 Mg 12 Saşe, kullanımı tavsiye edilmektedir. Her bir şaseyi, bir bardak (yaklaşık 200 ml) soğuk veya ılık bir sıvı (su, süt, meyvesuyu vb) içine ekleyerek güzelce çözünmesini sağlayınız ve hazırladıktan hemen sonra içiniz. Yemekler ile birlikte kullanımı tavsiye edilmektedir.

Kaleidon Probiyotik damla nasıl kullanılır?

Kullanım önerisi: Günde 10 damla, direkt veya soğuk veya ılık bir sıvı içinde çözündürülerek kullanılabilir. kullanmadan önce çalkalayınız.

Kaleidon damla kac damla kullanılır?

Kullanıma hazır ürün. 5 damlası (1 porsiyon) 5 milyar (5x109 kob) Lactobacillus rhamnosus GG mikroorganizma içerir. Günde 10 damla (2 porsiyon).

Kaleidon damla bebeklerde kaç damla kullanılır?

Günde 10 damla (2 porsiyon).

Kaleidon 5 ml damla nasıl kullanılır?

KULLANIM BİLGİSİ Günde 10 damla (2 porsiyon). Bu ambalaj 25 porsiyon içerir. Damla, direk veya soğuk veya ılık 1 barda soğuk veya ılık bir sıvı (su, süt, meyve suyu, vb.) içinde çözündürülerek kullanılabilir.