Yuvarlak yüze nasıl kontür yapılır?

İçindekiler:

  1. Yuvarlak yüze nasıl kontür yapılır?
  2. Yuvarlak yüze nasıl makyaj olur?
  3. Yuvarlak yüze Bronzer nasıl sürülür?
  4. Yüze nasıl kontür yapılır?
  5. Yuvarlak yüze allık nasıl sürülür?
  6. Bronzer ve kontür Aynı mi?
  7. Hangi yüze nasıl allık sürülür?
  8. Allıkla kontür yapılır mı?

Yuvarlak yüze nasıl kontür yapılır?

Yuvarlak Yüze Gelin Makyajında Yüz Bölgesi Burnun iki yanına da kaşlarının başlama noktasından burnunun ucuna kadar koyu renk fondöteni sür. Kulak memesinden başlayarak yanaklarının yarısına kadar kontür çekerek yaptığın bu gölgelendirmeleri sünger yardımıyla dağıt.

Yuvarlak yüze nasıl makyaj olur?

Yuvarlak yüz şekline sahip olanlar nasıl makyaj yapmalı? Yuvarlak yüzde yapılması gereken ilk şey, kontür ile yüz hatlarını biraz derinleştirmek. Böylece daha “şekilli” bir yüze sahip olabilirsin. Şakak bölgesi, elmacık kemikleri ve çene kenarlarına kontür uygulayarak yüzünü daha uzun gösterebilirsin.

Yuvarlak yüze Bronzer nasıl sürülür?

Bronzer nasıl sürülür?: Bronz pudranın yapabileceklerine gıdıyı saklamak da dahil! Büyükçe bir fırçayla bronz pudrayı yuvarlak hareketlerle çenenin alt kısmına uygula. Bunu yaparken fırçayı dik tut. Boynuna doğru pudrayı hafifçe dağıtarak doğal bir renk geçişi elde et.

Yüze nasıl kontür yapılır?

Yüz kontürleme de ilk olarak elmacık kemiğinin altına, çene ve gıdı bölgesine yaparak başlayın. Eğer alnınız geniş ise cildinizden koyu renk olan kontür ürününü fazla olmaması kaydıyla sürmeniz gerekir. Bu işlemi azar azar ürün alarak uygulamak daha doğrudur.

Yuvarlak yüze allık nasıl sürülür?

Oval yüz için allık; tam elmacık kemiğinin üzerine sürülmelidir. Oval yüz en ideal yüz tipi olarak kabul edildiği için sadece elmacık kemiğinin üzerine hafif dokundurmak yeterli olacaktır. Elmacık kemiğinin hafif altına doğru sürülürse elmacık kemiği daha da belirginleştirilmiş olur.

Bronzer ve kontür Aynı mi?

Kontür makyaja başlangıç aşamasıdır ve fondötenden önce yapılır. Bronzer ise bitiş adımıdır ve ten makyajının sonunda uygulanır. ... Bronzer teni ısıtmak için kullanılır ve sıcak tonlar tercih edilir.

Hangi yüze nasıl allık sürülür?

Allık elmacık kemiklerinin üzerine sürülür. Elmacık kemiğini yanakların en yüksek yerleridir. Bulmakta zorlanılıyorsa, Bir fırça veya kalem yanak üzerinde yuvarlanarak bulunabilir. Allık uygularken yanaklar içeri doğru çekilir.

Allıkla kontür yapılır mı?

Allıkla kontür yapmak için açılı kontür fırçasına ve pembe tonlarında bir allığa ihtiyacın var. ... Allıkla kontür yaparken ilk başlarda az ürünle ilerlemeli, daha yoğun kontür görünümü için allığını arttırarak uygulayabilirsin.