Dr Hürkan Akkuzu kimdir?

İçindekiler:

  1. Dr Hürkan Akkuzu kimdir?
  2. Zafer Aksungur fizyoterapist hangi hastanede?
  3. Fizyoterapist seansları ne kadar?
  4. Kayropraktist ne demek?
  5. Kayropraktik kaç para?
  6. Oğuzhan Söylemez nereli?
  7. Fizyoterapist Kenan Zafer Aksungur kimdir?
  8. Fizik tedavi SGK karşılıyor mu?
  9. Chiropractor ne yapar?
  10. Mehmet Toprak kayropraktik nerede?
  11. Manuel terapi işe yarar mı?
  12. Zafer Aksungur nereden mezun?
  13. Mehmet Toprak kayropraktik hangi hastanede?

Dr Hürkan Akkuzu kimdir?

HÜRKAN AKKUZU KİMDİR? Erzurum Doğumlu olup,ilk öğretimini Erzurum'da tamamladıktan sonra, Üniversite eğitimini Ankara'da tamamladı. Ankara'da eğitimini tamamladıktan sonra İngiltere'de New Castle University nöroloji anabilim dalında çeşitli çalışmalara katıldıktan sonra Türkiye'ye geri döndü.

Zafer Aksungur fizyoterapist hangi hastanede?

FZT Zafer Aksungur Fizyoform – Vital Fulya Plaza.

Fizyoterapist seansları ne kadar?

Fizyoterapistlerin belirlediği genel seans tutarları 1 TL aralığında olabilmektedir. Genellikle 45 dakika ile 90 dakika arasında bir tedavi süreci uygulanır.

Kayropraktist ne demek?

Yunanca kökenli bir kelime olan kayropratik, el uygulamaları anlamına gelmektedir. Manuel tedavilerin en bilimsel ve akademik olanıdır. Kayropraktik, sinir sistemini düzenlemek amacıyla omurga, kemik ve kaslara müdahale etme yöntemidir. Genel hedef omurgada var olduğu düşünülen oynamaları ortadan kaldırmaktır.

Kayropraktik kaç para?

Ortalama kayropraktik tedavi yöntemi fiyatı 200 TL ile 500 TL arasında değişmektedir.

Oğuzhan Söylemez nereli?

1975 yılında Manisa da dünyaya gelmiştir. 1997 yılında 9 Eylül Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olmuştur.

Fizyoterapist Kenan Zafer Aksungur kimdir?

39 yaşında olan ve 19.05.1982 tarihinde dünyaya gelmiş olan Zafer Aksungur, ilkokulu Adana' da, ortaokul ve lise öğrenimini Hatay'da tamamlamasının ardından 2000 senesinde Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulunu kazanamıştır.

Fizik tedavi SGK karşılıyor mu?

SGK'nın fizik tedavi ücretini karşılaması, belirli şartlar kapsamındadır. Mevzuatta belirtilen şartları yerine getiren hastaların fizik tedavi ücretleri SGK tarafından karşılanır. Dolayısı ile hastaların hem devlet hem de özel hastanelerde ücretsiz fizik tedavi görebilmeleri mümkündür.

Chiropractor ne yapar?

Kelime anlamı: Chiro ''el'' demek, practic ise ''Praktikos''dan geliyor ve uygulama anlamını taşıyor. Yani el ile yapılan uygulama şeklinde tanımlayabiliriz. Bu uygulamanın amacı; ''Omuriliği düzenlemek.'' Chiropractic, hem mekanik hem de psişik açıdan bedeni ayarlamaya, düzenlemeye yönelik bir tedavi yöntemi.

Mehmet Toprak kayropraktik nerede?

Mehmet Toprak yeri İstanbul Nişantaşı'ndadır.

Manuel terapi işe yarar mı?

Manuel terapi; sakroilyak eklem disfonksiyonu, kronik bel ağrısı, yumuşak doku yaralanmalarından kaynaklanan akut sırt ağrısı, sırt kası gerginliği gibi eklem sorunları ve bağ çekilmelerinin tedavisinde kişilere rahatlama sağlayabilir.

Zafer Aksungur nereden mezun?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksek Okulunu'ndan mezun olan ve fizyoterapi dalında pek çok çalışması bulunan Zafer Aksungur, bugün 21 Mayıs tarihinde Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oluyor.

Mehmet Toprak kayropraktik hangi hastanede?

Mehmet Toprak yeri İstanbul Nişantaşı'ndadır. Hastane'nin ismi de Nişantaşı Hastanesi olarak geçmektedir.